Отидете към основна версия

4 039 8

Нова мода - гадже на каишка (ВИДЕО)

  • гадже-
  • каишка-
  • наморкин-
  • като куче-
  • разхожда-
  • супермаркет

Все по-често из САЩ може да се види подобно нещо

Снимка: shutterstock

През последната седмица из интернет се завъртя видеоклип, в който се вижда как един едър мъж води гаджето си на каишка из супермаркет пред очите на шокираните и възмутени купувачи.
Кадрите, заснети с мобилен телефон, се превърнаха в сензация.

В клипа една руса жена, облечена в къса бяла рокля и обувки на доста висок ток, следва едрия си партньор из магазина за хранителни стоки като кученце... на каишка.

Жената, която е заснела видеото, се опитва да следва странната двойка между рафтовете на магазина, докато най-сетне успява да се изправи пред двойката, за да покаже лицата им. Лицето на момичето обаче, не може да се види добре, тъй като е покрито... от намордник.
Въпреки че виждат как ги снимат, двамата странни партньори остават невъзмутими и продължават да вървят из магазина.

Жената зад камерата в един момент се обръща към мъжа: "Това трябва да е шега, знаеш, че ще бъдеш записан в този магазин."

Тя нервно се смее, наричайки инцидента "весел", но след това казва: "Това е толкова унизително".

Другите клиенти на магазина се опитват да пренебрегнат двойката и се правят, че не я забелязват.

Видеото предизвика множество коментари в мрежата. Според някои двамата просто се опитват да привлекат внимание, а според други това е било просто шега. Една част от коментиращите обаче, описват случката като напълно сериозна, заявявайки, че поведението на двойката е свързано с фетиш като и двамата изпитват удоволствие от поведението си.

Но това не е първият подобен клип в YouTube. Ако се заровите в мрежата, ще откриете, че има стотици други, в които мъж разхожда приятелката/партньорката/съпругата си на каишка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини