Отидете към основна версия

4 342 0

Джеръми Ренър счупи и двете си ръце

  • джеръми ренър-
  • счупи-
  • двете-
  • ръце-
  • снимачна площадка-
  • отмъстителите

Актьорът Джеръми Ренър е счупил и двете си ръце по време на снимки в Атланта, съобщават изданията Hollywood Reporter и Deadline.

Според първоначалната информация актьорът пострадал докато снимал каскадьорска сцена от новия епизод на филма "Отмъстителите: Безкрайни войни", но по-късно стана ясно, че инцидентът е станал по време на снимките на нива продукция, в която участват Ед Хелмс, Джон Хам, Ханибал Бюрес и др.

"Случва се", каза Ренър, по време на филмовия фестивал в Карлови Вари, показвайки двете си бинтовани ръце.

"Това е част от работата. Аз върша работа, която всъщност не изисква купища каскади. Това не е екшън филм, това е комедия, в която случайно има някоя и друга каскада. Така че не е нужно да се изправя срещу цяла армия или да направя нещо лудо. Всъщност, травмата се отразява най-че на начина, по който се обличам сутрин. Не мога да завържа обувките си, но извън това, мога да се справя с всичко останало", сподели още той.

Актьорите, потвърдили участието си в новия филм от поредицата за "Отмъстители"-те, включват: Робърт Дауни Джуниър, Крис Еванс, Марк Ръфало, Скалет Йохансон, Крис Хемсуърт, Антъни Маки, Пол Бетани, Елизабет Олсън, Чаджик Босеман, Себастиан Стан, Дон Чийдъл, Крис Прат, Дейв Баутеста, Зоуи Салдана, Пом Клемиентиев, Бенедикт Къмбърбадж, Бенедикт Вонг, Шон Гън, Том Холанд, Джеръми Ренър, Джош Бролин и Пол Ръд.

Снимките официално започнаха на 23 януари 2017 г. а филмът трябва да излезе на голям екран на 4 май 2018 г.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини