Отидете към основна версия

46 082 71

Неморално ли е без горнище на плажа?

  • горнище-
  • бански-
  • плаж-
  • дебат

Ожесточен дебат в родителски форум

Снимка: Shutterstock

Потребителка на британската онлайн платформа за родители Mumsnet се сблъскала с остра реакция, след като заявила мнението си, че жените, които се излагат под слънчевите лъчи в семейните курорти, трябва задължително да са с покрити гърди в присъствието на деца, пише Daily Mail.

Някои хора се съгласили с нея, че не е правилно жените да се пекат с голи гърди пред децата и е права да се ядосва, но в диспута се включили и много на противоположното мнение.
Според повечето майки реакцията на тази жена е преувеличена, още повече, че тя нямало да реагира по същия отрицателен начин на гол до кръста мъж.

В първоначалния си пост майката пише:

"Ние сме на почивка в семеен курорт в слънчева страна. Една жена всеки ден се изляга на шезлонгите до нас и се наслаждава на слънцето край басейна без горнище. Тя има син на около 15 г. и дъщеря, която изглежда на около 5 г."

"Мисля, че е съвсем неуместно да се печеш топлес в семеен курорт в присъствието на малки деца, както и на собствения ти син. Не е ли нормално да се чувствам неудобно и искам тя да се покрие?"

Въпросът предизвикал огромен дебат във форума, като над 500 потребители са отговорили на въпроса й.

Много от потребителите пишат, че реакцията на майката е прекалена и дори я съветват да си сипе питие и да игнорира гологърдата жена.

Други дори я обвиняват, че се втренчила в жената без горнище и с това нарушава комфорта й.

Въпреки че мнозинството не са съгласни с пуритански настроената майка, някои все пак признават, че споделят мнението й, тъй като те самите са откровени пуритани.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини