24 Август, 2017 11:06 45 958 71

Неморално ли е без горнище на плажа?

  • горнище-
  • бански-
  • плаж-
  • дебат

Ожесточен дебат в родителски форум

Неморално ли е без горнище на плажа? - 1
Снимка: Shutterstock

Потребителка на британската онлайн платформа за родители Mumsnet се сблъскала с остра реакция, след като заявила мнението си, че жените, които се излагат под слънчевите лъчи в семейните курорти, трябва задължително да са с покрити гърди в присъствието на деца, пише Daily Mail.

Някои хора се съгласили с нея, че не е правилно жените да се пекат с голи гърди пред децата и е права да се ядосва, но в диспута се включили и много на противоположното мнение.
Според повечето майки реакцията на тази жена е преувеличена, още повече, че тя нямало да реагира по същия отрицателен начин на гол до кръста мъж.

В първоначалния си пост майката пише:

"Ние сме на почивка в семеен курорт в слънчева страна. Една жена всеки ден се изляга на шезлонгите до нас и се наслаждава на слънцето край басейна без горнище. Тя има син на около 15 г. и дъщеря, която изглежда на около 5 г."

"Мисля, че е съвсем неуместно да се печеш топлес в семеен курорт в присъствието на малки деца, както и на собствения ти син. Не е ли нормално да се чувствам неудобно и искам тя да се покрие?"

Въпросът предизвикал огромен дебат във форума, като над 500 потребители са отговорили на въпроса й.

Много от потребителите пишат, че реакцията на майката е прекалена и дори я съветват да си сипе питие и да игнорира гологърдата жена.

Други дори я обвиняват, че се втренчила в жената без горнище и с това нарушава комфорта й.

Въпреки че мнозинството не са съгласни с пуритански настроената майка, някои все пак признават, че споделят мнението й, тъй като те самите са откровени пуритани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    108 11 Отговор
    Венче,аз нямам нищо против да се печеш топлес до мен ))
  • 2 Bossman

    100 28 Отговор
    Големи моралисти се появиха напоследък.Тези,които няма какво да покажат започнаха да съчиняват всякакви истории за неприлично облекло.
  • 3 Сашето

    71 14 Отговор
    Не им се учи или работи, тези които имат какво да показват трябва да се покажат пред чичаците с пачките и тва е.
  • 4 ти ти

    98 9 Отговор
    Всички деца с мн. малки изключения са виждали и барали ц.ци от много малки ;)
    В Гърция напр. мн. рядко, ще видите жени по монокини някакси е негласно правило, тук е обратното направили си силиконче пиърсинг, надраскали си някоя татуировка или просто имат хубави гърди и искат да си ги покажат....а и за да не останело разлика, че някой доста си ги показват насам натам след това.
    На мен лично ми е все тая, но има разни бабички и лелки, които тотално развалят пейзажа и после човек губи мерак за седмица напред докато забрави !
  • 5 Жена

    54 30 Отговор
    Мисля, че няма нищо лошо жена без деца , млада със стегнат бюст да се пече по монокини в съседство, докато аз съм със семейството си там. Но не възприемам майка да го прави пред собствените си деца, колкото и добре да изглежда. Деморализиращо ми е... Едното възприемам като красота, другото като опит да привлича внимание за сметка на таткото.

    Коментиран от #26

  • 6 Чичо Иван

    35 3 Отговор
    И аз нямам нищо против.Може и между нас двамата с Бай Иван :)

    Коментиран от #19

  • 7 ИВАН

    40 5 Отговор
    По време на предишните мутренски години, една красавица на Слънчев бряг се беше разчекнала гола на самия бряг и всички които минаваха се любуваха, но нека има повече смирение, тия неща са за усамотение :)
  • 8 Пазарен Либерализатор

    52 11 Отговор
    Ако гърдите не и висят до пъпа може, важна е естетиката. Ако е някоя свлечена медуза-омотана с чаршаф и бурка, да не разваля пейзажа.
  • 9 Крум

    46 10 Отговор
    Не само не пречи, а помага за правилното възпитание на момченцата. Децата на нудистите не стават изнасилвачи.
  • 10 дзфтгретъ

    14 22 Отговор
    Децата на нудистите си стоят вкъщи !
  • 11 юрист

    39 20 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Не е ли нормално да се чувствам неудобно и искам тя да се покрие?"..“ Нормално е предимно за мюслимките -особено за ошмакосаните:D Аз съм българка на средна възраст и за мен не представлява никакъв проблем, ако друга дама на моя или сходна възраст се пече топлес. Може би това е така, защото съм атеистка. Но който е отрасъл по време на соца , отлично знае, че през 80тте години на 20 век се пропагандираше уважение към голото тяло, идващо като модерен за времето си повей от гдр- и не се считаше за неморално правенето на слънчеви бани без горнище на дамски костюм. Сега, при завръщането на религиите в живота на гражданите, изведнъж стана “неморално“ и други бабини деветини, само защото една шепа ОТКРОВЕНИ ФАРИСЕИ или консервативни мюслими решиха така, и то в СВЕТСКА България! КАТЕГОРИЧНО ОТХВЪРЛЯМ такова връщане към средновековното религиозно мракобесие! Мъжете да бъдат така любезни да си държат здраво вързани банските/ панталоните/ късите панталонки- т.е. да си изградят ЗАДРЪЖКИ И УВАЖЕНИЕ към женското тяло и КЪМ ЖЕНАТА, вместо първосигнално да ги обявяват за “неморални“ , защото, видите ли, мъжете били християни/ мюсюлмани/ евреи!

    Коментиран от #18, #31

  • 12 юрист

    38 22 Отговор
    А, да- време е и мъжете да пораснат и да разберат, че женското тяло се променя с течение на годините и вместо да се отвращават от следите на времето върху него, нека първо да погледнат доста критично собственото си тяло, а след това да изискват нещо от чуждите женски тела! Човешкото тяло има и зрялост, и старост и никой не е длъжен да се съобразява с факта, че на някаква си ограничена мъжка консерва, която сега решила да “прегърне“ някаква религия, се струва неморално топлес печенето на плажа от жени на ВСЯКАКВА възраст! Като на консервата не му харесва гледката на топлес жени на плажа , да отиде да живее в Атон, в християнски/ католически мъжки манастир или в някоя джамия, а не да му изтичат лицерно очите по младите момичета и злобарски да критикува жените на средна възраст заради телата им!

    Коментиран от #16

  • 13 юрист

    7 15 Отговор
    лицерно- т.е. лицемерно
  • 14 mire

    35 5 Отговор
    Личен избор на всяка Дама но според мен ако са без ше е по-добре.

    Коментиран от #15

  • 15 Baby

    15 4 Отговор

    До коментар #14 от "mire":

    Абсолютно!👍
  • 16 Пазарен Либерализатор

    40 5 Отговор

    До коментар #12 от "юрист":

    Има дами, които полагат грижи за тялото си и изглеждат перфектно и на 50. Има и медузи, които само се оправдават със "следите на времето".

    Коментиран от #27

  • 17 XYQ

    31 0 Отговор
    НЕ МОЖЕ САМО ТОПЛЕС, ТРЕБА И БОТТОМЛЕС.
  • 18 HDMI

    44 9 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    Юристке, няма статия за секс, голотии и перверзии, в която да нямате половин декар пост. Мила г-жо на средна възраст, моля начешете си "крастата" или си намерете някаква работа, защото не знам мъж Ви как Ви търпи...

    Коментиран от #22

  • 19 Само Иван

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Чичо Иван":

    Е, където двама там и трима!
  • 20 гост

    27 4 Отговор
    Всички трябва да са с Плувен хиджаб на плажа и жени и мъже СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ.
    А аз мисля че нищо не пречи да е без горнище а това че децата са видели е по слоро какво техните родители са им набили в главите. Ако им е обяснено както е нормално да знаят за тялото си едва ли е проблем. А който е чак такъв моралист не трябва да е на плажа в недела а на служба и да се моли.
  • 21 ba4kator

    22 7 Отговор
    Без! На който не му харесва става и си ходи :)
  • 22 те така

    35 5 Отговор

    До коментар #18 от "HDMI":

    Много точно и го каза на "юристката", това е не знам вече, кой пост по ред в който се обяснява и оправдава за външния си вид сякаш някой тук я е виждал и го интересува !
    Интересно ми е обаче, ако пред нея застанат двама голи мъже единия млад с плочки и надървен, другия старец с увиснало пикало и т....ци до коляно, къде точно ще зяпа "юристката" хаха
    И да не ми отговаря, че имала мъж и пр. дрънканици да каже честно, ама па то честен юрист виждал ли е някой тааааа
  • 23 един

    25 5 Отговор
    Ако искат и по вагини да ходят, все тая, ама да са им краиви. Не да им гледат хората увисналите изтормозени торби, сбръчкани и сбабичосани и да не може да изяде едни солети без да повърне.
  • 24 другар

    33 16 Отговор
    Най-готини гърди имат съветските жени. Най-хубави са съветските плажове и съветските момичета. Да жиивее СССР!

    Коментиран от #39

  • 25 ЯК КАРАЧ

    25 2 Отговор
    То и без това ще разрешават кърмене навсякъде, дайте поне да обявим само вагините за срамни, и гърдите да са винаги голи и да не се занимаваме с глупости. Така поне човек ще се нагледа, няма да му липсват гърди, и няма да търси порно за безбожни суми в интернет, а и ще може лесно да избере жена без да е измамен от подплънки под сутиена.
  • 26 Вени

    39 2 Отговор

    До коментар #5 от "Жена":

    Много си права! Ето аз например вчера на плажа чувам разговор:
    - Бабо може ли да си поиграя с ци..те ти?
    И бабата казва.
    - Може бабиното, ама не се отдалечавай много!
    ;-)))
  • 27 юрист

    5 29 Отговор

    До коментар #16 от "Пазарен Либерализатор":

    Много ПРОСТИ мъже, които НЕ СА учили генетика в 10 клас на българското средно образование не знаят, че огромен брой от промените в женското тяло се НАСЛЕДЯВАТ. Което значи, че една жена на 50 може да изглежда като на 35 и БЕЗ да кисне по 8 часа нонстоп всеки ден във фитнеса, просто защото ГЕНИТЕ Й са се погрижили над 95% за съхраняване на младежкият й вид. Фитнес упражненията не са панацея, не са пенкилер и не са никаква гаранция за здравето, самочувствието и външният вид на една жена. Още малко, и за да се задоволи ТВОЕТО ненормално желание за това как да изглеждат жените, ще изискаш от всички жени на възраст над 30 години поставянето на гръдни импланти и на хиалурон в устните, а? Нагъл , злобен женомразец- чужденец си и не разбирам защо изобщо пишеш в БЪЛГАРСКИ форум

    Коментиран от #29

  • 28 Радо

    19 1 Отговор
    Ма не им ли изгарят сисите се чудя аз, при положение, че по принцип са скрити от слънцето постоянно през цялата година и кожата е много нежна?...аз понеже много лесно изгарям, и мразя да се пека на слънце, и съм постоянно под чадъра увит като ханъма....има го и момента на лек есхибиционизъм да го отчетем, която знае, че има хубав бюст, и че на мъжете им изтичат лигите да я зяпат, тя си ги показва.
  • 29 Пазарен Либерализатор

    27 6 Отговор

    До коментар #27 от "юрист":

    Има достатъчно терапии за кожа и тяло, както и достатъчно хранителни режими и фитнес програми за ЖЕНИ във всякаква възраст. Истинската жена се поддържа, защото има самочувствие. Само безволеви медузи и лоени топки мрънкат с оправдания за свлечената си визия. Фрустрацията се засилва и от системно бе3.бие, следствие на причините за споменатите оправдания. НЯМА нормален мъж, който да харесва целулитни тлъсти и провиснали свлачища.

    Коментиран от #30

  • 30 юрист

    7 21 Отговор

    До коментар #29 от "Пазарен Либерализатор":

    Да, бе- терапии, тъпотии- ала- бала- ЗА ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ:) И ЗАЩО е необходимо това? За да се хареса една ЖЕНА точно на ник “пазарен либерализатор“- за това ли? Ахахаах:D Предпочитам да дам 500€ за хубава и качествена дамска бизнес чанта от италианска телешка кожа, вместо за “разкрасителни“ процедури- просто защото те не са ми нужни. Мен и така си ме харесват в къщи...Обаче- не ни съобщаваш ти лично имаш ли съпруга, как изглеждаш ЛИЧНО ТИ- като бирен чувал, като чувал с картофи или като недохранено гладуващо африканче от Субсахара и как изглежда съпругата ти на възраст 50 години:D Защото претенциите ти са на ниво манекенка, но дали джоба ти, социалният ти и финансов статут и външността/ физиката ти отговарят на изискванията на манекенките- това никой от този форум не знае:D:D:D

    Коментиран от #32

  • 31 неюрист

    10 11 Отговор

    До коментар #11 от "юрист":

    А ти "юристе" би ли отишъл така гол или полугол в съдебно заседание? Ако не те пуснат дори в сградата, ще заведеш ли дело за това и мислиш ли, че ще го спечелиш? С какво плажа е различен от съдебната зала?
  • 32 Кучи Гучи

    24 6 Отговор

    До коментар #30 от "юрист":

    Затова на такива като теб викат ДЪРТИ ЧАНТИ !!!!
    Тия 500 Е за чанта по-добре да ги беше дала за нещо полезно, някоя благотворителност ! Оооо не извинете забравих, че си "юристка" т.е. същество оперирано от съвест и чувства щом по чантата те посрещат и по нея изпращат !

    Коментиран от #36, #37

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 юрист

    6 25 Отговор

    До коментар #32 от "Кучи Гучи":

    „...Публикувано във факти.бг: Затова на такива като теб викат ДЪРТИ ЧАНТИ !!!!..“ Дърта, ама лачена- изглеждам с 15 години по- млада от реалната си възраст ЗАРАДИ ГЕНИТЕ СИ- и двата ми рода са български етнически родове и дълголетници- А НЕ ЗАРАДИ ТОВА, че над 25 години съм тренирала различни видове бойни изкуства и до 25 годишна възраст съм правила през ден офп:) Така, че- прав ти път, крива ти пътека- за “разкрасителни “ процедури, ботокс, хиалурин, всякакви такива намеси НЯМА да давам парите си, защото имам ДРУГИ приоритети! Аз съм адвокат, а не певачка и не е нужно на средна възраст да изглеждам напомпана с кубици силикон, за да имам отлично професионално и лично женско самочувствие и да се чувствам отлично в тялото си! Имам нормално самочувствие като жена и като професионалист, така , че- много ти здраве, дърта мъжка размъкната чанто от изкуствена кожа:)

    Коментиран от #42, #44, #67

  • 37 юрист

    8 25 Отговор

    До коментар #32 от "Кучи Гучи":

    Дърт завистнико, за какво ще харча МОИТЕ пари, си е МОЯ работа! Аз гледам ли ти в портфейла? Не, нали? Тогава ти с какво право ми казваш за какво да харча МОИТЕ пари, м? Първо изкарай толкова пари месечно, че и на жена си да купиш чанта Фурла или Гучи за повече от 500€ , за да разбере жената, че съпругът й я цени и уважава, а после се опитвай да ми казваш за какво аз да си харча парите! Много нагли станахте доста - нямате 2 лева да се усмихнете, а започнахте да дирите сметка на други хора как те си харчат собствените пари! Ти какъв си- консервативен православен/ католик или консервативен мюслим, а?

    Коментиран от #38

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 До другар

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "другар":

    Прав си брат
  • 40 Топ юрист

    27 1 Отговор
    Колежке, влюбен съм безвъзвратно в теб. От пръв пост. Давай някакъв начин за свръзка, че ще полудея! И аз съм на средна възраст и изглеждам 15 години по-млад. В отлична форма съм. И съм тренирал СРБ в казармата. Така че дали ти ще ме свалиш или аз теб е без значение. Важното е да сме в партер. Няма за кога да отлагаме, защото дори и добре изглеждащи, животът си минава, а всеки изгубен ден, в който не сме правили секс, няма как да го върнем.

    Коментиран от #41, #45

  • 41 другар

    21 0 Отговор

    До коментар #40 от "Топ юрист":

    Верно е колега....
    И в съвветския съюз е така. И руснаците си имат поговорка за това- "Ако имаш възможност да се напиеш, и пропуснеш, после колкото и да пиеш, все ще е с един път по-малко."
  • 42 гост

    21 6 Отговор

    До коментар #36 от "юрист":

    някой те е излъгал че изглеждаш 15г по млада, щом се впрегна така яко от шегите значи си мноо зле :)

    Коментиран от #47

  • 43 Патето Яки

    17 3 Отговор
    Пред деца наистина не бива. Пред мъже е много добре даже и долнището е излишно. За бабите не е препоръчително за да не си ги настъпят.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 НЕразбирач

    7 3 Отговор

    До коментар #40 от "Топ юрист":

    "Колежката" доста е попрекалила с еманципацията и желанието жените да били равни с мъжете, вместо да се допълват...Даже я подозирам в хомо изяви...Това нейното не е нормално, да ме извиняват всички като нея, но това е положението!
  • 46 Иван Господинов

    5 11 Отговор
    Само мършите да носят бански. Големите ц.цори трябва да са отвънка. Много обичам големи бомби с големи зърна. Да пълнят шепата и да тежат. Това са истински ц.ци и те трябва да се виждат. Мършите и силиконите направо да не се показват навън - куршум за тоя генетичен боклук
  • 47 юрист

    6 13 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    Тук не става въпрос за шеги, а за цинична ПОДИГРАВКА с всяка хетеро жена- коментатор, която пише в този форум! Особено злобен, зъл и циничен е ник “пазарен либерализатор“. Това същество е бясно, че две дами имат нормална комуникация помежду си в този форум, и измисля всякакви идиотии с цел прекратяване на желанието ни да пишем коментати тук. Не знам защо се скри в дупката си, когато го попитах- след като има такива огромни претенции към външният вид / опаковката/ на една жена, а не към съм съдържанието й, той самият как изглежда и дали се поддържа по начина, който самият той изисква от всички останали жени.

    Коментиран от #50

  • 48 чопар

    3 1 Отговор
    1/ В соца имаше т.н. ЕВИН ПЛАЖ .Беше ограден 18+ 2 / В САЩ щерката на МИКИ РУРК също се разхожда гола до кръста ''Освободи зърната'' 3/От Канада тръгна т.н. ''Парад на “курвите'' " 4 Всичко е само историа.
  • 49 Приятел

    4 1 Отговор
    Хората са с претенции откакто свят светува .
    Откакто свят светува, законите са несъомели да покрият всички претенции.И докато свят светува , системата ще бъде подвластна заради претенциите на човекът. ... Хуманна Омагьосана верига която вечно ще ни дели.

    Коментиран от #51

  • 50 Пазарен Либерализатор

    22 5 Отговор

    До коментар #47 от "юрист":

    Имам 89 кила телесна маса, тлъстини под 5%. Жена ми нямам идея как ще изглежда като стане на 50, предполагам както сега и няма да и се налага да привлича внимание с бизнес чанти от италиански телешки бокс за 500€. Изглежда покупката на чанта средна ръка от естествена кожа е преломно събитие за "юристите", та я споменаваш десетки пъти вече. Аз нямам никаква идея колко чанти и от къде ги купува жена ми, а не ме и интересува. Съхранявайки се себе си, а най-вече и всички останали от активен полов живот ти е убегнало да забележиш, че мъжете не се впечатлвваме от скъпи кожени чанти тип " партиен сркретар" или каквито и да са, нито от обувки на Джими Чу, впечатлява ни ЖЕНАТА, тялото, стегнатите задник и гърди, косата, усмивката, бисерните зъби, дългите бедра, прасците, сексапила. С бутикови фешън чепици и чанти може да впечатлиш само друга жена.
    Между другото джобната ми ножка (викаме му фолдер) е доста по-скъпа от италианската ти чанта, без да е къстъм изработка. Имам няколко ножа, поръчкови, за които трябва да работиш няколко месеца :) Разбирай, че истинската жена е тази, която привлича погледите на плажа и предизвиква възхищение в мъжете и завист в свлачищата. Ти с италианската ли чанта ходиш на плаж?

    Коментиран от #55

  • 51 Приятел

    0 1 Отговор

    До коментар #49 от "Приятел":

    Не съумели* :)
  • 52 Диди

    12 9 Отговор
    Естествено,че всяка жена преценя дали да се пече без горен бански .Това не е забранено.Дали е приятна гледка за околните,това не я вълнува.Една млада жена може да изглежда по зле от друга,която е по на въвраст.Една жена трябва да се подържа,да внимава за теглото си,за външният си вид и т.н.Трябва да бъде атрактивна,привлекателна.А кой на какъв плаж ще бъде и какво ще покаже,сам решава.Аз ходя първо няколко пъти на нудиски,след това с компания на нормален плаж.А кой как си възпитава децата колко да виждат,,цици,,или не,то за това нямат право да се оплакват,че жена се пече без горница.
  • 53 stefan

    6 5 Отговор
    Кой както му харесва. Уш се правят на модерни а са си задръстени комунисти
  • 54 Бай Иван

    22 1 Отговор
    Ако всички майки се съблекат без горнище на втория ден на никой няма да му прави впечатление.Повече ще гледат ако някоя мине с бански с горнище.
  • 55 Лейди

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "Пазарен Либерализатор":

    Бъди кавалер!👌
  • 56 Шаран БГ

    15 2 Отговор
    Само простичък пример: Майка на 34 години. Има четири деца - две момчета-съответно на 9 и 6 годишна възраст, момиченце на 4 годинки и бебе на 2 месеца. Такова чудо в тия модерни времена е рядкост, но в близкото минало е било нещо нормално. Как мислите - не са ли са се нагледали на майчините си гърди двамата "юнаци"/ особено по-големият/ когато се кърмят малките ? Ами забравяте и гърдите на поне още две-три съседки-кърмачки, с които се събира майката "за обмяна на опит" по отглеждането на децата!! И смятате ли, че майката /и майките/ , за да накърми бебето си, ще се крие в мазето или на тавана?? За да "не я видят" децата и, естествено ?? На плажа всеки да ходи както си иска - един от суета, друг от нужда !!! Не е задължително мъжете да са вперили поглед във всяка жена, която е по монокини. Не е задължително и да дават оценки във Фейсбук ! Или да се създаде "нравствена полиция", която да вкарва гологърдите поне за 24 часа в кауша ?!?!? Мале, колко сбъркан народ има- и мъжки , и женски......Те сега "модерните" майки даже и деца не кърмят-- за да си запазят бюста девствен и непокътнат ..... За показ на плажа , разбира се....
  • 57 незнайко

    7 1 Отговор
    ВСИЧКИ ЖИВОТНИ ДА БЪДАТ ОБЛЕЧЕНИ ЗА ДА НЕ ГИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА !!!
  • 58 ПЛАЖА

    5 2 Отговор
    АЗ много обичам да си вея забеления салам по нуди плажовете,не се срамувам и не се притеснявам който иска да гледа който иска да не гледа.Половинката ми също се пече чисто гола.
  • 59 Разбира се че не е

    4 2 Отговор
    Нормално това. Все пак има деца на плажа. Няма да гледат голите цици , вагини на жените на плажа. Смятайте ако някой се дънат яко голи на плажа или в морето и децата да ги гледат и да се чудят какво става. Какво мислите че ще си помислят?

    Коментиран от #63

  • 60 Anonymous

    1 4 Отговор
    Ами, не е правилно. Особено ако имаш момче. Такова показно поведение е причината за сексуални престъпления, перверзии и други. Ако толкова искаш да имаш тен навсякъде, има си нудистки плажове.
  • 61 Фггххййк

    2 0 Отговор
    От толкова голотии се заглеждам само по дами с дълги поли и кръшни походи. Жените вече не са загатка аобект на вулгарни коментари
  • 62 Аугусто Пиночет

    2 1 Отговор
    Абе псевдо моралисти, не сте ли чували за нудистки плажове? Там всички се пекат, плуват, играят и готвят голи! Водят и децата си, считам, че това е правилно за половото възпитание на децата- да се вижда кой е мъж и коя е жената!
  • 63 Аугусто Пиночет

    1 3 Отговор

    До коментар #59 от "Разбира се че не е":

    Що не идеш да се подстрижете за послушник или послушница, не знам какъв ти е пола?
  • 64 Защо

    4 0 Отговор
    А защо, само на плажа да е разрешено. Аз нямам на против непрекъснато (когато климаточните условия го разрешават). Да си ходят жените по гърди. В супермаркета, да тичат за градски транспорт, да разхождат кучето. 😁😁😁
  • 65 Преминаващ

    1 0 Отговор
    Странно съзнание имат жените ! Ако случайно попаднеш на обличаща се жена по сутиен ще ти пропищи ушите с крясъци "Гамен, Простак, Помощ, Полиция ... " ! А и на децата им е ясно, че за да изглеждат с по-големи гърди използват огромни сутиени с подплънки прикриващи 10 пъти повече плът от банските по плажовете ! Там (по плажовете) обаче гледат да са облечени по-оскъдно и .... Странно, защо ли не пищят ???!
  • 66 Българин

    0 4 Отговор
    Жените не трябва да са разголени за да не дразнят мъжете .
  • 67 Психиатър

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "юрист":

    Тебе пък кога те изписаха ?
  • 68 гйкй

    1 0 Отговор
    За някои морално , за друг неморално. Безсмислена статия . За новите европейци неморално е жена по бански костюм. За китайците скоро разбрах било неморално да лежиш и да си губиш времето на плажа независимо от банския..
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Професор

    1 0 Отговор
    Напълно нормално е! Вервайте ми! Няма нищо по вдъхновяващо от секси леличка по цицки!
  • 71 Геро

    0 0 Отговор
    Всички Жени с вид на Джесика Алба, Wesley Barker имат право да бъдат чисто голи на плажа.