Отидете към основна версия

16 784 23

27-годишна иска да стане жива секс кукла (ВИДЕО + СНИМКИ)

  • секс-
  • секс кукла-
  • кукла-
  • операция-
  • гърди-
  • пластична хирургия

Млада жена от Копенхаген шокира пластичните хирурзи със странното си желание да се превърне в секс кукла

От край време 27-годишната Алисия Амара мечтаела да се превърне в идеалната секс кукла. Едва миналата година обаче младата жена решила да предприеме първата стъпка към целта си и уголемила бюста си значително. За съжаление, операцията била извършена от неклвалифицирани пластични хирурзи, в резултат на което не след дълго гърдите на Алисия се възпалили и втвърдили.

За да реши проблема си, датчанката се обърнала към пластичните хирурзи д-р Тери Дъбъро и Пол Насиф, които също така са и водещите на американското реалити шоу Botched по E!, в което помагат на жертвите на пластичната хирургия. Според Дъбъро и Насиф единственият начин гърдите на Алисия да се оправят бил чрез намаляване на бюста. Тази алтернатива обаче никак не се харесала на младата жена. Тя не само отказала да смали гърдите си, но и поискала да се подложи на операция за лифтинг на седалището и операция за премахване на ребра, за да може талията ѝ да стана максимално тънка.

"Някои хора може да ме помислят за луда, но не съжалявам, че се подложих на операцията, въпреки че се обърка малко. Всъщност бих искала да уголемя гърдите си още повече за в бъдеще“, казва тя.

В момента Алисия живее щастливо с гаджето си Роблейк в САЩ. "От самото начало казах на Роб, че съм обсебена от големите цици и дългата руса коса. Той просто се съгласи“, обяснява тя.

Името на Алисия бързо се разпространи в социалните мрежи, в резултат на което много хора изразиха несъгласието си относно намеренията на младата жена да се превърне в секс кукла. "Искам да изглеждам като секс кукла, не да бъда такава, затова не разбирам хейтърите“, каза датчанката в изявление.

Дъбъро и Насиф не смятат да помогнат на блондинката да изпълни мечтата си, водени от притеснителният факт, че операциите, на които иска да се подложи Алисия са животозастрашаващи. Въпреки това датчанката не мисли да се отклони от целта си и е решена да намери пластични хирурзи, които ще се съгласят с исканията ѝ."Искам да съм точно копие на кукла и се надявам да вдъхновя и други момичета да направят същото“, казва Алисия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини