Отидете към основна версия

27 058 30

Секс в колата - подгответе се!

  • секс-
  • кола-
  • поза
Снимка: Shutterstock

Широко известно е, че връзката между мъжа и колата е на друго астрално ниво, почти съпоставимо с тази между най-добри приятели. Това е връзка, която се базира върху любов и приятелство, които не зависят от времето. Затова никак не е чудно, че мъжете искат да правят секс в колите си.

Но има едно нещо, което свързва най-вече мъжете и техните коли. Да, почти няма мъж, който да не се хвали със своите изяви в колата, и все пак има някои неща, които трябва да предвидите преди да вкарате жената в колата.

Подходящата кола

Наистина е много важно да изберете правилната кола, защото не всяка става за такъв тип забавления. Ако колата е прекалено малка, рискувате да се нараните. По принцип малките коли не са и много стабилни, а вие едва ли искате да се чувствате на нещо като жалко подобие на яхта, докато правите секс.

Добре е колата да е от среден клас и по възможност с огромна задна седалка, но не се заблуждавайте, че само тя ще ви е нужна. Разбира се, най-добрите коли за секс са огромните коли, най-вече пикапи или джипове. Освен че са доста просторни, те имат и нужната проходимост, защото освен колата, и мястото е фактор, за да бъде романтиката пълна.

По-луксозните коли имат и друго предимство. Повечето имат кожени салони, а това не е за изпускане. Кожените седалки са предимство, защото принципно индустриалният плюш, с който се тапицират автомобилите среден клас в повечето случаи дразни човешката кожа, а другият недостатък е, че попиват течности и респективно погледнато вашата пот. Кожените седалки са нежни и имат приятен допир, предразполагат участниците в един такъв акт да дадат всичко от себе си.

Изберете мястото

Важно е да изберете къде да паркирате колата, все пак не е препоръчително да го правите на улицата. Ясно е, че усещането е по-силно, но е аморално и рискувате да ви арестуват още в първите минути на вашето палаво приключение.

Като най-романтична локация може да се определи плажът. Ако сте с някой голям джип, може да паркирате по-близо до вълните на някой безлюден плаж.

Със същия успех може да пробвате в планината или на някоя нива сред житата. Въпреки всичко, гората си е класика особено през лятото. Не го правете на безлюдни паркинги, въпреки че няма никакви коли, тъй като повечето паркинги са охраняеми с камери.

Неограничените възможности

Както вече споменахме по-горе, не бива да се ограничавате в позите, като задната седалка не е единственото място, където можете да практикувате секс. Не по-малко интересно място е предният капак на колата, колкото и вулгарно да звучи.

Внимавайте обаче да не се изгорите, ако сте карали твърде дълго и капакът се е загрял. Същото важи и като е студен, защото никак не е комфортно, а и студът е най-големият убиец на възбудата. Ако сметнете, че капакът все пак не е вашата страст, задната седалка наистина предлага широка палитра от пози, които ще оставим на вашето въображение.

Възможни рискове

Колкото и да е вълнуващо, да правите секс в кола не е никак безопасно. Поради ограничените пространства опасността от травми е изключително голяма. В повечето случаи, това упражнение се свързва с брутален секс, който от своя страна също така си е доста рисков.

В крайна сметка, правейки секс в колата, освен че ще си изкарате наистина страхотно, това начинание може да заздрави връзката ви като внесе малко разнообразие в иначе скучния живот на дългосрочно обвързаните.

Друг интересен факт е, че по време на секс в кола се горят повече калории, защото мястото е ограничено, а и спецификата на терена предполага употребата на повече физически усилия, което повишава ендорфините в мозъка, пише Tialoto. Така с една вълнуваща игра в колата ще преборите стреса натрупан през работната седмица.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини