Отидете към основна версия

2 700 11

Австралийка отчаяно иска по-голям годежен пръстен

  • годежен пръстен-
  • пръстен-
  • брак-
  • диамант

Австралийка (@Daymjina) беше засипана с множество хейт коментари, след като публикува снимка в Twitter на годежния си пръстен, оплаквайки се, че е твърде малък. Потребителите на социалната медия побързаха да укорят младата жена за повърхностното ѝ мислене.

„Скъпият пръстен не означава нищо. Не гарантира, че съпругът ти ще те обича, че ще ти вярва или че ще направи всичко, за да си щастлива. Малкият пръстен може да бъде заменен, но скъпарството и повърхността остават завинаги“, написа един от коментаторите под поста на австралийката.

„Съпругът ми не ми даде пръстен, когато ми предложи. Нямаше достатъчно пари, за да си го позволи по онова време. Получих мечтания пръстен две години, след като се оженихме“, каза друг от коментаторите.

„Ако размерът на пръстена е по-важен от това кой ти го дава, то по-добре направи услуга на човека и му откажи брак“, беше написано под поста.

„Приятелката ми сама си избра годежен пръстен. Беше по-малък от твоя.“, написа четвърти.

Няколко представителки на женската аудитория решиха да постнат снимки на техните „далеч по-скромни пръстени“, заявявайки, че не се интересуват от това колко голям е диамантът или дали изобщо има такъв.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини