Отидете към основна версия

3 430 10

Безплатни концерти, скара, бира и добро настроение завладяват Пловдив

  • концерт-
  • скара-
  • бира-
  • настроение-
  • пловдив мези

Кметът на Пловдив призовава шофьорите да бъдат внимателни в района на фестивала

Скара, бира и добро настроение ще владеят поляните на любимия пловдивски парк "Лаута", предадоха репортери от града.

От 6 до 10 септември тракийското бижу приема фестивала на балканската скара "Plovdiv Mezi". Негови организатори са фондацията на "Румънеца и Енчев" с подкрепата на Община Пловдив и район "Тракия".

"Положихме много усилия, радваме се, че Румънеца и Енчев избраха "Лаута" за този фестивал", сподели кметът на "Тракия" Костадин Димитров.

Точно в Деня на Съединението е официалното откриване. В 12 часа пловдивчани ще се повеселят с оркестър "Канарите", осигурен специално от Община Пловдив и благодарение посредничеството на зам.-кмета по култура Александър Държиков.

Гвоздеят на програмата на 6 септември ще е Валя Балканска, която ще огласи гората от 21 часа. На 7 септември гости ще са Гъмзата и Виво Монтана, на 8 септември Бобан Здравкович и Йорданис Агапитос, на 9 септември - Дарко Филипович и Душица Грабович, а на 10 септември - "Сигнал" и "Хоризонт".

За забавление на пловдивчани на фестивала ще се провеждат още интересни състезания, турнири по табла, белот, състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета. Всички те са с вход свободен.

За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, гимнастика, лунапарк и много сладки изкушения.

Програмата започва в 10 ч. и продължава до 22 ч. Всички концерти също са с вход свободен.

За пловдивчани е добре да знаят също, че с цел гарантиране безопасността на пътя скоростта по бул. "Санкт Петербург" от страна на "Лаута" ще бъде ограничена на 30 километра в час, отделно ще бъдат поставени изкуствени неравности, предупреждават от Plovdiv24.bg.

"Моля, умолявам, бъдете внимателни, когато шофирате", призова Костадин Димитров и покани всички в "Лаута".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини