Отидете към основна версия

5 304 5

Крокодил плува из реката... Темза (ВИДЕО)

  • крокодил-
  • темза-
  • река-
  • плува-
  • лондон

Първоначално полицията не реагирала и оставила влечугото да се порадва още малко на свободата си

Крокодил, спокойно плуващ във водите на река Темза в Лондон, стресна жителите на британската столица в понеделник.

Влечугото било забелязано рано сутринта от лондончанин, който разхождал кучето си по брега на река Темза, в района на Челси Харбър.

Шокиран от странната гледка, Крис Дейвис заснел крокодила и качил видеото онлайн, пише в. Mirror.

Дейвис, който се занимава с недвижими имоти, разказва пред Daily Mail, че макар полицията да била информирана за зъбатото създание, което необезпокоявано плувало в Темза, те не смятали за необходимо да вземат мерки.

"Освен мен, имаше и други двама мъже, които също видяха крокодила. Единият от тях сподели, че работи за общината и щом видял крокодила се обадил в полицията, откъдето му заявили, че това не е нещо важно и може да почака, така че ще забавят с прибирането на животното.“

Ядосан Дейвис публикувал в интернет видеоклип, в който се вижда как влечугото плува из водите на Темза. Видеоклипът събрал достатъчно гледания, споделяния и обществено възмущение, че полицията била принудена да се ангажира с решението на проблема.

„Не е обичайно да има крокодили в Темза, а отглеждането им без разрешително е забранено, така че предполагам, че съществото е било изоставено от собственика си“, споделя още Крис Дейвис.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини