Отидете към основна версия

3 205 0

Звездите, които избраха да бъдат естествени (СНИМКИ)

  • звезди-
  • естествени-
  • естествена красота-
  • пластични корекции-
  • салма хайек-
  • ева лонгория-
  • джулия робъртс-
  • ким бейсингър-
  • мерил стрийп

Има хора, за които външността е всичко. Но всъщност има много по-важни неща от красотата

Снимки: shutterstock

Плътни устни, изразени скули, чип нос… Едва ли има жена, на която поне веднъж в живота, да ѝ се е искало да притежава класически черти.

Разбира се, напоследък жените мечтаят за корекции и на други части от телата си като гърди, дупе, уши... Все пак задните части на Ким Кардашиян станаха доста популярни в последно време, макар преди нея, с подобни пищни форми да се хвалеше Дженифър Лопес.

За да се сдобият с мечтаната външност много жени прибягват до пластични корекции, които обаче, могат да се обърнат срещу тях и лесно мечтата да се превърне в кошмар (има хиляди примери за звезди, които в стремежа си да бъдат красиви, напълно са се обезобразили).

И макар пластичната хирургия да е с разцвета си, има и такива звезди, които са избрали да не прибягват до нея, а да останат естествени. Вижте холивудските знаменитости, по чиито тела и лица никога не е играл скалпел (поне те така твърдят):

Джулия Робъртс
Най-хубавата жена на Холивуд споделя в интервю пред известно списание, че иска да има мимики на лицето си, за да може децата й да разбират кога е ядосана и кога е щастлива.

Ева Лонгория
Отчаяната съпруга казва, че никога няма да си увеличи бюста и не разбира защо жените имат нужда да си слагат силиконови импланти, а не се радват на естествените си форми, дори да са малко. Явно колежките на Ева не са широкоскроени като у нас и не подаряват силикона си.

Мерил Стрийп
Тази пленителна 67-годишна актриса е сред най-яростните и настоятелни противници на пластичната хирургия в Холивуд. Нейният глас се откроява ярко и по-важното бива чут. Тя вярва, че като жена, избрала да старее естествено, е в състояние да играе повече роли, които акуратно отразяват човешкото състояние.

Салма Хайек
Салма споделя, че всяка жена, която иска пластична операция трябва да има правото да я получи. Но според нея резултатът невинаги е добър и корекциите са като „униформа“ за цяло едно поколение. И тя не иска да бъде част от това.

Ким Бейсингър
На 63-годишна възраст, моделът Ким Бейсингър твърди, че никога не се е подлагала на пластични интервенции. Никой никога не е доказал, че тя се е оперирала, така че може и да е така. Според дъщеря ѝ, Айлънд Болдуин, красотата в семейството се предава по генетичен път…

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини