11 Ноември, 2017 12:02 3 156 0

Звездите, които избраха да бъдат естествени (СНИМКИ)

  • звезди-
  • естествени-
  • естествена красота-
  • пластични корекции-
  • салма хайек-
  • ева лонгория-
  • джулия робъртс-
  • ким бейсингър-
  • мерил стрийп

Има хора, за които външността е всичко. Но всъщност има много по-важни неща от красотата

Звездите, които избраха да бъдат естествени (СНИМКИ) - 1
Снимки: shutterstock

Плътни устни, изразени скули, чип нос… Едва ли има жена, на която поне веднъж в живота, да ѝ се е искало да притежава класически черти.

Разбира се, напоследък жените мечтаят за корекции и на други части от телата си като гърди, дупе, уши... Все пак задните части на Ким Кардашиян станаха доста популярни в последно време, макар преди нея, с подобни пищни форми да се хвалеше Дженифър Лопес.

За да се сдобият с мечтаната външност много жени прибягват до пластични корекции, които обаче, могат да се обърнат срещу тях и лесно мечтата да се превърне в кошмар (има хиляди примери за звезди, които в стремежа си да бъдат красиви, напълно са се обезобразили).

И макар пластичната хирургия да е с разцвета си, има и такива звезди, които са избрали да не прибягват до нея, а да останат естествени. Вижте холивудските знаменитости, по чиито тела и лица никога не е играл скалпел (поне те така твърдят):

Джулия Робъртс
Най-хубавата жена на Холивуд споделя в интервю пред известно списание, че иска да има мимики на лицето си, за да може децата й да разбират кога е ядосана и кога е щастлива.

Звездите, които избраха да бъдат естествени (СНИМКИ)

Ева Лонгория
Отчаяната съпруга казва, че никога няма да си увеличи бюста и не разбира защо жените имат нужда да си слагат силиконови импланти, а не се радват на естествените си форми, дори да са малко. Явно колежките на Ева не са широкоскроени като у нас и не подаряват силикона си.

Звездите, които избраха да бъдат естествени (СНИМКИ)

Мерил Стрийп
Тази пленителна 67-годишна актриса е сред най-яростните и настоятелни противници на пластичната хирургия в Холивуд. Нейният глас се откроява ярко и по-важното бива чут. Тя вярва, че като жена, избрала да старее естествено, е в състояние да играе повече роли, които акуратно отразяват човешкото състояние.

Звездите, които избраха да бъдат естествени (СНИМКИ)

Салма Хайек
Салма споделя, че всяка жена, която иска пластична операция трябва да има правото да я получи. Но според нея резултатът невинаги е добър и корекциите са като „униформа“ за цяло едно поколение. И тя не иска да бъде част от това.

Звездите, които избраха да бъдат естествени (СНИМКИ)

Ким Бейсингър
На 63-годишна възраст, моделът Ким Бейсингър твърди, че никога не се е подлагала на пластични интервенции. Никой никога не е доказал, че тя се е оперирала, така че може и да е така. Според дъщеря ѝ, Айлънд Болдуин, красотата в семейството се предава по генетичен път…

Звездите, които избраха да бъдат естествени (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА