Отидете към основна версия

11 824 14

Мелания по бански и с пистолет

  • мелания тръмп-
  • първа дама-
  • снимки-
  • бански-
  • пистолет

Визията на Първата дама на САЩ е допълнена от червени очила, златисти обувки и масивни гривни

Снимка: Shutterstock

Малко известна снимка на Мелания Тръмп се появи в социалните мрежи. Кадърът е заснет за списание през 2001 г. Красавицата позира на борда на самолет, седнала на бял диван.

Облечена е в ярък бански, който оставя малко храна за мъжкото въображение. Бляскавата визия на днешната Първа дама на САЩ е допълнена от червени очила, златисти обувки и масивни гривни.

Прави впечатление, че Мелания Тръмп държи в едната си ръка пистолет, а с другата придържа капака на куфарче, пълно с бляскави бижута. Красивата словенка има дългогодишна и успешна кариера като модел и много пъти е била на корицата на престижни списания, пише Дарик.



Днес първо семейство на САЩ, Доналд и Мелания Тръмп се запознават през 1998 г. по време на седмицата на модата в Ню Йорк. През 2005 г. се женят като организират пищно сватбено тържество.

През март 2006 г. се ражда синът им Барън. По време на бременността си Мелания позира за корицата на Vogue. За снимките тя позира по бански.

16 години по-късно госпожа Тръмп е загърбила провокативните визии и е популярна като скромна, стилна и отдадена съпруга, майка и първа дама

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини