Отидете към основна версия

40 269 28

7 техники за орален секс при чувствително гърло или малка уста

  • орален-
  • секс-
  • техники-
  • гърло-
  • уста-
  • повръщане

Няма начин да се отървете от рефлекса за повръщане, но можете да го намалите

Снимка: Shutterstock

Важна забележка: тази статия предполага, че вие активно искате да дарявате партньора си с орален секс и не се подлагате на натиск или не сте принудени от него. Никога не правете орален секс, ако не се чувствате комфортно, и никога не насилвайте тялото си извън естествените си граници - също така не позволявайте на никого да ви принуждава да го направите. Точка.

Секс терапевтът Ванеса Марин дава няколко полезни съвета за справяне с рефлекса за повръщане или когато сте с малка уста и имате желание да дарявате партньора си с орален секс.

1. Упражнявайте се с пръсти

Първо, приемете, че няма начин да се отървете от рефлекса за повръщане. Но можете да го намалите с помощта на това упражнение:

Поставете показалеца на върха на езика си, задръжте го там и дишайте дълбоко през носа си. Полека-лека вкарвайте пръста си навътре и дишайте, докато стигнете до точката, в която се задейства рефлексът ви. Задръжте пръста си на това място и се съсредоточете върху дишането си, докато не почувствате, че реакцията започва да намалява. Ако рефлексът ви е прекалено силен, извадете пръста си, починете си и опитайте отново.

След като овладеете упражнението с един пръст, повторете целия процес с два пръста, после с три. Този процес отнема време и ежедневна практика, но може да свърши чудеса.

2. Не се мъчете с техниката "дълбоко гърло"

Много жени се опитват да правят орален секс като в порно клиповете, който обикновено включва и техниката "дълбоко гърло". Но за някои жени това е непосилно, колкото и да практикуват. Също така не е съществена част от доброто фелацио. Можете да правите невероятен орален секс и без "дълбоко гърло".

3. Правете го бавно

Някои жени си мислят, че трябва да се движат нагоре и надолу по пениса с бързи темпове по време на орален секс, вероятно отново повлияни от порно клиповете. Този тип движение задължително предизвиква рефлекса за повръщане. Вместо това, дръжте главата си сравнително неподвижна и се съсредоточете върху близането и смученето. Можете да се движите нагоре и надолу само леко и бавно.

4. Фокусирайте се върху главата на пениса

По-голямата част от нервните окончания в пениса са в главичката. Това е една от основните причини, поради които не е необходимо да се прави "дълбоко гърло". Можете да осигурите повече стимулация с устата си, отколкото с гърлото си.

5. Използвайте ръката си

Може би най-добрият трик за хора с малка уста и рефлекс за повръщане е да включат ръката си, с която да свършат голяма част от работата и да освободят устата да се съсредоточи върху по-чувствителната глава. Плюс това, ръката ви може да осигури контрастен тип усещане. С нея можете да използвате повече натиск, отколкото с устата си. Обвийте ръката си около основата на пениса и бавно я движете нагоре-надолу, докато изпробвате различни техники с уста върху главата на пениса.

6. Опитайте различни пози

Повечето жени правят орален секс, когато партньорите им са легнали. Това може да е предизвикателство, тъй като гърлото ви е под ъгъл от 90 градуса. В тази поза главата на пениса лесно може да натисне задната част на гърлото ви, задействайки рефлекса за повръщане.

Вместо това опитайте вие да сте легнала по гръб с глава, отпусната над ръба на леглото, и партньорът ви да контролира процеса. Но имайте предвид, че това е подходящо само с партньори, на които наистина имате доверие.

7. Уважавайте собствените си граници

Всички ние имаме физически граници, когато става дума за секс. Добре е да искате да подобрите сексуалните си умения, но имайте предвид, че не е нужно да сте съвършени. Макар че оралният секс е форма на даване, все пак се очаква да е приятно и за двамата участници.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини