Отидете към основна версия

16 115 34

Нов скандал с "Мис България" 2017: Журито масово не е гласувало за Тамара

  • мис българия-
  • 2017-
  • мис-
  • корона-
  • приз-
  • красота-
  • тамара георгиева

Как миската е спечелила короната си?

Избраната за Мис България 2017 Тамара Георгиева попадна под множество жестоки атаки, главно в социалните мрежи. Голяма част от потребителите в мрежата изразиха своето възмущение и несъгласие от избора на Тамара за Мис България. Но скандалът с миската продължава да се разраства.

Поне 10 от членовете на журито на конкурса за красота заявиха публично, че не са гласували за Тамара. Тя е получила едва 7 гласа в своя полза. Сред тези, които не са подкрепили новата Мис са:

Иво Танев - Той не е включил Тамара Георгиева дори в личния си топ 5.

Антония Петрова - Тя сподели, че заедно с още няколко от носителките на престижната титла Мис България не са дали своя глас за тазгодишната мис.

Дизайнерът Стоян Радичев също отрича да е подкрепил Тамара за първото място.

Признанията на журито пораждат множество въпроси относно начина, по който новата Мис България е получила короната си: Има ли задкулисни действия? Купена ли е короната? и т.н.

Според Страхил Гановски - собственик на конкурсите "Мис Свят България" и "Мис Вселена България", изброят на Тамара за "Мис България" вреди на бранша и носи лошо име на страната ни, която вече се свързва само с Анита Мейзер и Тамара.

Дори един от фотографите на конкурса Георги Божилов сподели във Фейсбук профила си, че е видял протоколите на журито. "ВСИЧКИ бяха посочили на 1-во място момичето от Бургас" пише той.

Журито масово изразява подкрепата си за двете подгласнички на Тамара - Йовита Георгиева от Бургас и Габриела Топалова от Пловдив. Според тях реалната победителка в конкурса е класиралата се на второ място Йовита.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини