Отидете към основна версия

5 857 12

Топ 7 на най-страшните миски в България (СНИМКИ)

  • мис българия-
  • мис силикон-
  • мис джуки

Тази седмица силно нашумя темата за правилния и грешния избор на Мис по различни конкурси в България. Изборът на тазгодишната Мис България определено допринесе значително за това. Българите се наслушаха на обиди по неин адрес, както и се нагледаха на закачливи колажи, представящи я в не толкова блестяща светлина. Именно затова се обърнахме назад във времето, за да видим, че Тамара Георгиева не е първият и единствен лош избор за Мис, според българското общество. Следните участнички в класацията също са чували и виждали какви ли не негативни определения по свой адрес.

7. Теди Велинова

Жената на известния пластичен хирург д-р Енчев се нарежда в тази класация, защото въпреки кариерата ѝ на топмодел, обществото не иска да я нареди сред най-красивите жени в България.

6. Гентиана Халити

Носителката на титлата Мис Еротичен модел 2012 гордо показва всички оперативни намеси по тялото и лицето си. Въпреки тях, тук отново мнозинството не се съгласява, че мястото ѝ е сред най-красивите българки.

5. Джулиана Гани

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани е силно критикувана, заради количеството силикон по тялото и лицето си. Но пък участието и в Биг Брадър тази година и донесе много нови фенове, които успяха да я видят отвъд намесите. Както каза и самата тя: "Дреме ми на силикона!"

4. Габриела Радославова

По-позната като Мис Джуки, тя сама признава, че цели два пъти е увеличавала обема на устните си. Габриела Радославова се радва на външния си вид, но много хора изразяват негативно мнение за него.

3. Катрин Вачева

Катрин Вачева е срещала какви ли не нарицателни по свой адрес и е била сравнявана многократно с представители от животинския свят. Мис Силикон 2009 признава, че е можела да спечели и Мис България, стига да си е вдигала краката по-често.

2. Антония Петрова

Когато спечели титлата Мис България 2009, Антония Петрова си спечели грозния прякор Мис Крокодил. Тя беше силно критикувана заради външния си вид и затова, че той не приляга на една Мис от такава величина.

1. Анита Мейзер

Най-силното сътресение, което българското общество понесе във връзката с миските, беше именно изборът на Анита Мейзер за Мисис България през 2014. Българите не можаха да повярват, че човек с нейната външност може да грабне титлата за най-красивата омъжена жена в България през 2014.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини