Отидете към основна версия

22 199 18

Никол за Гришо, Хамилтън и бебетата

  • никол шерцингер-
  • григор димитров-
  • люис хамилтън-
  • връзка-
  • любов-
  • семейство-
  • деца

Певицата споделя, че никога не се е разделяла с българския тенисист

Снимка: shutterstock

Никол Шерцингер най-накрая дръпна завесата на личния си живот — певицата даде интервю за британския таблоид Sun, в което хвърли светлина върху връзката си с Григор Димитров, предишната си любов и плановете й да създаде семейство.

Шерцингер приключи седемгодишната си връзка с Люис Хамилтън през 2015 г. Сега, две години по-късно, певицата не успя да устои на възможността да сподели подробности за връзката си с него и раздялата им.

Пред изданието тя разказа за старите рани в душата и сърцето си и призна, че за нея е било съкрушително да осъзнае, че любовта им е приключила. Никол обаче, не спести и критиките си към състезателя от Формула 1. Тя директно го обяви за егоист, като каза, че Хамилтън винаги е мислел само какво е добре за него, докато тя е давала всичко от себе си, за да може връзката им да продължи.

За връзката си с тенисист номер 1 на България Никол призна, че разстоянието, което ги дели, е проблем, заради който не успяват да напаснат графиците си. По думите й тя се е впуснала в тази авантюра, която прераснала в любов, защото когато си падне по някого, то е сериозно и дълбоко.

Тя потвърди, че с Григор Димитров са заедно и никога не са се разделяли, каквито бяха слухове през лятото.

За сериозността на отношенията им се говори от известно време, но миналата седмица, след грандиозния успех на българина в Лондон, се заговори и за годеж.

След победата на новия номер три в света на тениса, той заяви: „Благодарности към моя щаб, те са невероятни! Благодарности към мама и татко! И благодарности на моята приятелка Никол! Тя не бе в залата, но играе важна роля.“ Секунди след като вдигна най-ценния трофей в своята кариера, той продължи шегувито: „Никол се крие някъде. Тя изигра много важна роля за всичко, което се случи. Заслужава малко признание. Тя е удивителна!“.

И голямата мечта на певицата за семейство и деца сякаш е все по-близо.

В интервюто си за Sun, американката заяви уверено, че един ден ще има голямо семейство, но Бог трябва да каже кога ще стане това. "До няколко години би трябвало да започна да мисля за семейство", каза тя.

Никол бе откровена и по отношение на възрастта си. "В трийсетте ставаш по-балансиран и започваш да обичаш повече себе си. Никога не се притеснявам за остаряването. Какво можеш да направиш, освен да остарееш с финес. Успокояваш се, когато разбереш, че детето в теб не си отива. Чувствам се на 21 и вярвам, че възрастта е само цифра", призна певицата.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини