27 Ноември, 2017 11:11 22 173 18

Никол за Гришо, Хамилтън и бебетата

  • никол шерцингер-
  • григор димитров-
  • люис хамилтън-
  • връзка-
  • любов-
  • семейство-
  • деца

Певицата споделя, че никога не се е разделяла с българския тенисист

Никол за Гришо, Хамилтън и бебетата - 1
Снимка: shutterstock

Никол Шерцингер най-накрая дръпна завесата на личния си живот — певицата даде интервю за британския таблоид Sun, в което хвърли светлина върху връзката си с Григор Димитров, предишната си любов и плановете й да създаде семейство.

Шерцингер приключи седемгодишната си връзка с Люис Хамилтън през 2015 г. Сега, две години по-късно, певицата не успя да устои на възможността да сподели подробности за връзката си с него и раздялата им.

Пред изданието тя разказа за старите рани в душата и сърцето си и призна, че за нея е било съкрушително да осъзнае, че любовта им е приключила. Никол обаче, не спести и критиките си към състезателя от Формула 1. Тя директно го обяви за егоист, като каза, че Хамилтън винаги е мислел само какво е добре за него, докато тя е давала всичко от себе си, за да може връзката им да продължи.

За връзката си с тенисист номер 1 на България Никол призна, че разстоянието, което ги дели, е проблем, заради който не успяват да напаснат графиците си. По думите й тя се е впуснала в тази авантюра, която прераснала в любов, защото когато си падне по някого, то е сериозно и дълбоко.

Тя потвърди, че с Григор Димитров са заедно и никога не са се разделяли, каквито бяха слухове през лятото.

За сериозността на отношенията им се говори от известно време, но миналата седмица, след грандиозния успех на българина в Лондон, се заговори и за годеж.

След победата на новия номер три в света на тениса, той заяви: „Благодарности към моя щаб, те са невероятни! Благодарности към мама и татко! И благодарности на моята приятелка Никол! Тя не бе в залата, но играе важна роля.“ Секунди след като вдигна най-ценния трофей в своята кариера, той продължи шегувито: „Никол се крие някъде. Тя изигра много важна роля за всичко, което се случи. Заслужава малко признание. Тя е удивителна!“.

И голямата мечта на певицата за семейство и деца сякаш е все по-близо.

В интервюто си за Sun, американката заяви уверено, че един ден ще има голямо семейство, но Бог трябва да каже кога ще стане това. "До няколко години би трябвало да започна да мисля за семейство", каза тя.

Никол бе откровена и по отношение на възрастта си. "В трийсетте ставаш по-балансиран и започваш да обичаш повече себе си. Никога не се притеснявам за остаряването. Какво можеш да направиш, освен да остарееш с финес. Успокояваш се, когато разбереш, че детето в теб не си отива. Чувствам се на 21 и вярвам, че възрастта е само цифра", призна певицата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калин Терзийски

    26 27 Отговор
    Защо ѝ е да се сгодява за това клето момче, което просто играе добре тенис?! Нека се сгоди за мен - един творец (каквито сме и аз, и тя) става някой, когато около него има среда, която може да оцени колко той е "някой" и доколко той е голям.

    Коментиран от #2

  • 2 само главни букви

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "Калин Терзийски":

    АБЕ АЛКАШ ,къде се буташ между шамарите ?

    Коментиран от #17

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 баби с млади

    8 8 Отговор
    Тая вече му упражнява сериозен натиск чрез интервютста, които дава! Много иска да му сложи хомота и да го съсипе това момче ! Тя обвинява Хамилтън, че бил егоист, а не си дава сметка, че тя е същото от друга гледна точка !? Защо трябва младо момче в разцвета на спортната си кариера и младост да се жени за жена наборка на найка му за да й запълва физическите и емоционални ями !?!?
    А тя дава ли си сметка, как ще се чувства той след 10 г ?
    Има хора, кат тази, които искат прекалено много от живота, но не иската да платят цената !
  • 5 Опитна

    9 7 Отговор
    Идеално е ..Тъкмо ,когато вече почне по-трудно да му става и да е мек, на нея ще и се нормализират хормоните....
    Много добра тенденция можещи жени с учещи се момчета ...
    Така е правилно! Има баланс!

    Личи си момчето е на върхът!

    Коментиран от #12

  • 6 баби с млади

    12 4 Отговор
    Докато му омекне и почне да му става трудно тая, ще се е сбабичосала и ще е сменила три ченета. Това с потенцията при спортистите се случва на доста преклонна възраст, а и какви ли не виагри има. Да не говорим, че все ще се намери нещо с мирис на младо, коетода напълни пещеристите тела ида музавърти главата !
    Явно нищо не разбираш от мъже, щом си написала тия глупости...

    Коментиран от #7

  • 7 Опитна

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "баби с млади":

    Дообре...Нищо не разбирам ;))

    Коментиран от #8

  • 8 Опитна дръжки

    14 3 Отговор

    До коментар #7 от "Опитна":

    Естествено че нищо не разбираш! Щото съдиш по ограничения си опит! Да си чувала за упражненията Jelq или челик за уголемяване и поддържане на инструмента твърд през годините? Не, естествено! Да си чувала, че ако мъжа продължи да яде умерено, КАЧЕСТВЕНО и да се движи, спортува да прави Jelq и да редува всевъзможните билки за ерекция постоянно, може да те клати и на 60 с голям и твърд като камък инструмент? Не, ествествено! Щото впечатленията са ти от шкембосани скараджии и бираджии с нисък тестостерон.

    : D Да ти имам опита!

    Коментиран от #9

  • 9 Опитна

    13 4 Отговор

    До коментар #8 от "Опитна дръжки":

    Велик си !..:D

    Прави си упражненията , пий си отварите и на 60 -ет се снимай за поколенията !....
  • 10 Мари

    12 3 Отговор
    ”Тая”както я наричате си има име, казва се Никол. Та, Никол никога няма да се ”сбабичоса”.А дали Гришо ще се ожени за нея, това решава само той и злобните коментари няма да му повлияят.
  • 11 Тодор

    11 4 Отговор
    Всеки да си преценява собствените връзки! Гришо напредна, по ги възприемам заедно, отколкото с гухтящата на корта Шарапова. Момичето е световно доказана с талант и хубост. Както казва един мой приятел: Хората се помирисали и се харесали. Не мирисалите да не смърдят наоколо!
  • 12 Ицо

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Опитна":

    Много ги разбираш :) Научи ме и мен. Пиши ми: [email protected]

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Опитна

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ицо":

    Знаеш си всичко! :)
  • 15 Димо

    4 1 Отговор
    За любовта граници няма.Важното е,че се обичат и разбирйт.Той ще живее с нея,а не ние.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Пешо,Пешооо...

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Пешо":

    Изводът Ти кърти! 😂