Отидете към основна версия

21 054 28

Слави Трифонов съсипа новата Мис България

  • слави трифонов-
  • мис българия-
  • тамара георгиева-
  • титла-
  • корона-
  • ирония-
  • сарказъм

Тазгодишната носителка на титлата Мис България за миг не улови иронията на водещия

Тамара Георгиева, която преди няколко седмици беше наградена с престижната титла Мис България 2017, попадна под атаката на Слави Трифонов, докато беше на гости в шоуто му, но така и не се усети.

Въпросите на водещия, изпълнени със солидна доза ирония, не направиха никакво впечатление на миската. Той започна да я провокира още с първия въпрос, като я попита защо въобще се е включила в конкурса.

Миската със завидно самочувствие и без грам стеснение му отговори: “О, аз винаги съм искала да бъда Мис България. Така ще мога да правя повече добрини и да се включвам в благотворителни каузи”.

На този отговор Трифонов не остана длъжен и ѝ каза: “Глупости! Това са пълни глупости. Ако човек иска да прави добро и да помага, то може да го прави и без тези картони на главата си. Не ти трябва картонена корона, за да си добър и съпричастен човек”.

Водещият обясни на зрителите и новата Мис България, че "картоните по главата" нямат особено значение, като имаше предвид короната, с която е окичена всяка Мис.

Но и тук Тамара не схвана намека, като бързо отвърна: "Ааа, не е картонена. Короната ми не е от картон.”

Увереността на новонаградената миска удари тавана, когато тя започна да говори за себе си в трето лице: “Да, всички говорят за мен. Няма значение какво говорят. Важното е, че съм най-известният човек в страната в момента. Тамара Георгиева е най-известна.”

Трифонов продължи с въпросите към нея, като веднага я захапа за това, че говори за себе си по този начин: “Ти осъзнаваш ли, че говориш за себе си в трето лице единствено число?! Това е много опасно. Започне ли човек да говори така за себе си, значи вече се е побъркал.”

Забележката на водещия не трогна ни най-малко Мис България и разговорът им продължи.

На тръгване от студиото, тя дори обеща на Слави Трифонов да му даде автограф.

Дългият потвърди думите на самата Тамара, като заяви, че тя наистина има "нетипична красота".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини