Отидете към основна версия

4 041 0

Модна къща Vanitta пусна нова загадъчна колекция за празниците

  • мода-
  • колекция-
  • лукс

Загадъчност, лукс и романтика лъха от новата луксозна колекция на модна къща VANITTA` Fashion. Кадифето е основната материя, на която е заложила топ дизайнерът Гери Петрова. Гащеризони, подчертаващи извивките на женското тяло, модерни сетове от боди с потур и блуза с широк панталон присъстват като асортимент. "Никога няма втори път, за да направиш първо впечатление!", заяви Гери Петрова. Направете своето първо и бляскаво впечатление на предстоящите празнични поводи с тоалет от модна къща "VANITTA` fashion".

Модната къща изработва дамско облекло вече повече от 20 години, както за българския, така и за международния пазар.

Дизайнерът и собственик Гери Петрова държи на високо качество и собствен стил и се стреми да създава широк диапазон от модели, които носят собствения и почерк и креативност, подчертани във всяка уникална кройка. Брандът VANITTA' Fashion лесно се разпознава защото е създаден с много любов, в търсене на баланса между практичното и желаното, между екстравагантното и класическото.
Колекциите на марката включват: поли, блузи, къси рокли, дълги рокли, туники, дамски костюми от две или повече части, клинове, панталони, жилетки, пелерини, палта, якета, тениски, чанти.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини