Отидете към основна версия

16 849 13

Един мъж е привлекателен заради дължината на...

  • мъже-
  • пръсти-
  • тестостерон-
  • утроба-
  • привличат-
  • партньор

Къде най-често гледат мъжете, когато харесат една жена

Снимка: shutterstock

Мъже, ако си мислите, че дарбата ви да привличате жените като магнит се дължи на комбинация от вашия характер, външен вид и харизма, помислете пак. Ново научно изследване твърди, че способността на някои мъже да изглеждат неустоими в женските очи, всъщност е предварително заложена още в майчината утроба.

Всичко това е свързано с развитието и дължината на пръстите на ръката.

Обърнете внимание на ръцете си. Ако безименният ви пръст е дълъг, колкото средния пръст, то това вероятно се дължи на по-голямото количество тестостерон, което сте получили докато сте били в утробата на своята майка. Това излагане на мъжкия хормон предопределя повечето от мъжествените атрибути на плода, които ще са характерни в по-късния му живот.

Според учените това също така оказва влияние и върху типа жена, който ще бъде привлечен към вас.

Мъжете, чийто безименен пръст е равен по размер или по-голям от средния пръст, са призвани да привлекат партньорки, чиято фигура е с формата на пясъчен часовник, показват данните от едно полско изследване, цитирано от в. Mirror.

Според специалисти от медицинския колеж в Ягелонския университет в Краков, Полша, тези мъже са с четири пъти по-голям шанс да се сдобият с половинка, която притежава класическите форми на пясъчен часовник.

Екипът изследвал ръцете на 50 млади мъже, които поддържали стабилна връзка със своите партньорки. Тези от тях, чиито безименен пръст бил значително по-дълъг, обикновено имали за партньорки жени с голям бюст и малки талии.

Също така се смята, че когато мъжете оглеждат една жена, очите им най-често се спират първо върху гърдите и талията. Тази пропорция дава сигнали за евентуалните репродуктивни способности на жената.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини