Отидете към основна версия

35 674 41

Как да го дарите с впечатляващо фелацио

  • фелацио-
  • секс-
  • орален-
  • сперма

Когато правите орална любов с мъж, трябва и вие да се забавлявате!

Снимка: Shutterstock

Оралният секс е като букет цветя за мъжете - поднесен с повод и без повод, винаги може да оправи настроението и да изрази специално отношение. Както обаче може да ви подарят една розичка или пищен букет, така и фелациото може да варира като качество и доставено удоволствие. Ето няколко правила, които трябва да спазвате, за да впечатлите партньора си:

1. Добро познаване на мъжката анатомия

Пенисът е най-чувствителната част от мъжа, непосредствено след егото му. Изграден е от еректираща тъкан, което значи, че е пълен с кръвоносни съдове, които се изпълват с кръв всеки път, когато нещо го стимулира. Главичката е най-нежната част – подобно на клитора, тя е отрупана с нервни окончания и именно затова трябва да ѝ обръщате повече внимание. Основата е по-малко чувствителна, но това не значи да я пренебрегвате - просто основните ви усилия трябва да се съсредоточат горе.

2. Удобна поза

Позата е най-вече за ваше удобство, тъй като оралният секс може да продължи 5 минути, а може да стигне и до половин час. Можете да коленичите пред него, докато стои прав или седи, или пък да се наведете над него, докато лежи по гръб. Важното е той да е отпуснат, а на вас да ви е удобно.

Друг вариант са т.нар. пасивни пози – при тях вие само отваряте уста, докато партньорът получава възможността да се движи. Облягате се удобно и позволявате на партньора си буквално да прави секс с устата ви.

3. Специални умения

При фелациото освен устната кухина, играят роля устните, езикът, засмукването. Най-добре е да си представите, че членът е сладолед на клечка - смучете го, ближете го, изследвайте го с език.

Използвайте и пръстите си – масажирайте основата, следвайте устата си, стискайте леко и отпускайте.

Дълбокото гърло е техника, която не е за всеки, но винаги можете да опитате - идеята е членът да влезе колкото се може по-навътре в устата, докато главичката докосне гърлото. Човекът има естествен рефлекс за гадене, така че го правете бавно и търпеливо, докато видите дали ви се удава. Не е нужно да го правите постоянно - дори един-два пъти са достатъчни, за да го възбудите максимално.

Докосвайте тестисите и областта на перинеума - това може да го възбуди допълнително.

И не забравяйте - никакви зъби! Възможно е някои мъже да харесват лекото хапане, но го правете само, ако той го поиска.

4. Мъжката кулминация

Учтивите джентълмени вероятно ще ви предупредят, когато са готови да свършат. Тогава трябва да изберете – какво ще правите със спермата. Можете да глътнете – повечето мъже отделят не повече от една чаена лъжичка сперма. Вкусът зависи от хранителните навици на партньора ви. Ако вкусът ви притеснява, помолете го да консумира повече плодове.

Разбира се, има и други опции, освен гълтането – можете да позволите на партньора да се изпразни върху ръцете, гърдите или друга част от тялото ви.

5. Забавление и удоволствие, а не задължение

Когато правите орална любов с мъж, трябва и вие да се забавлявате! Ако ви е неприятно, или пък не сте в настроение, по-добре не се захващайте. Удоволствието на мъжа ще се удвои, ако види, че ви е приятно да го задоволявате.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини