Отидете към основна версия

6 636 16

Разгонен опипа гола до кръста, тя го преби от бой (ВИДЕО)

  • гола-
  • гърди-
  • бой-
  • фестивал-
  • парти-
  • нова година

20-годишната Мадлин Анело-Кицмилер се разходи по гърди, боядисани с брокат, на новогодишен фестивал, който се проведе между 29 декември и 1 януари в Нова Зеландия, предаде "Мирър". Докато се разхождала през купонясващите групи с приятелката си Кири-Ан Хатфийлд, един мъж се приближил до нея и я докоснал по гърдите.

Във видео от фестивала се вижда как мъжът се приближава до двете момичета и поставя ръката си върху гърдите на разголената Мадлин. След това обаче двете тръгват след него, Кири-Ан хвърля питието си в лицето му, а Мадлин го спуква от бой пред очите на неволните свидетели.

Видеото стана известно в мрежата, а Мадлин казва, че не съжалява за действията си. Тя също отговаря и на хората, които коментират, че "тя си го търси" и "популяризира културата на изнасилване", след като носи само брокат, за да покрие гърдите си.

Ето какво каза тя:

"Не съжалявам за действията си и се надявам, че съм вдъхновила жените да се чувстват комфортно в телата си, независимо как изглеждат, и да не се колебаят в себе си, когато някой каже друго или се опита да отрече правото им да защитят собственото си тяло.

Той ме сграбчи за гърдите, ударих го, ядосах се много, заради тормоза, който изживях през деня. Това се случва навсякъде, не само в Нова Зеландия. Човешкото тяло е ваша собственост и никой няма право да ви докосва без вашето съгласие, независимо какво носите или не носите", добави момичето.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини