Отидете към основна версия

19 027 44

Хармъни не е просто секс робот (СНИМКИ)

  • хармъни-
  • секс-
  • робот-
  • изкуствен интелект-
  • кукла

Хармъни е смесица от изкуствен интелект, авангардна роботика и сексуален просто, а не обикновен секс робот. Роботизираната кукла за секс с успокояващ шотландски акцент е ново поколение изкуствени сексуални партньори от калифорнийската компания Realbotix. Нейният създател Мат Макмълън каза пред The ​​Sun, че шотландският акцент е "автентичен", но куклата, която 15 000 долара, може да поддържа множество личности.

Изкуственият й интелект ви опознава, интересува се от любимите ви филми, музика, храна и й помага да комуникира почти като истински човек. "Тя" казва за себе си:

"Да, аз съм робот и съм способна да правя секс, но да ме наречете просто секс робот е като да наричате компютъра калкулатор".

Според производителите това е робот, който прави сексът да бъде на едно различно футуристично ниво. Куклата се продава с апликации, които дават възможност на собственика й да формира нейната личност и държане, докато комуникира с нея и отговаря на различни въпроси. Изкуственият интелект е монтиран в невероятно тяло, съвсем като човешко, така че куклата е произведена не само за сексуално облекчение, но и да бъде ваш близък.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини