Отидете към основна версия

28 920 30

Сузанита с ново гадже. Орхан Мурад е бесен (СНИМКИ)

  • сузанита-
  • гадже-
  • певица-
  • рожден ден-
  • по-възрастен-
  • орхан мурад

Преди дни младата изпълнителка навърши 15 години и си подари поредната нова песен със скандален видеоклип

Сузанита направи поредната шокираща изцепка, която възмути общество. Този път малката дъщеря на Орхан Мурад се изфука с новото си гадже - охранител, който видимо е около 10 години по-възрастен от нея.

Младата изпълнителка представи новата си изгора по доста вулгарен начин, като пусна колаж от две снимки, на които 14-годишната Мурадова позира по прашки. На фотоса двамата демонстрират любовта си, запечатана с целувка. Друго, което прави силно впечатление е огромният татус на крака на блондинката.

Наследницата на Орхан Мурад представи новото си гадже пред семейството навръх 15-ия си рожден ден.

Палавата Лолитка навърши 15 г. преди дни, а за да отбележи случая спретна парти в столично заведение, на което празнува с майка си, новия си любим и най-близките си.

Запознати разкриват, че младежът, който заспива до 15-годишната Сузанита, е на 25 г. и работи като охранител на клубове, пише "Телеграф".

Влюбените са заедно от около месец. Сузанита била много щастлива, окрилена от любовта си към бодигарда. Звездният й баща Орхан Мурад обаче не бил чак толкова възхитен, че щерка му вече има любовен живот.

Първоначално блондинката и майка й не смятали да съобщават на певеца факта, че Сузи има гадже.

Според източници на вестника от лятото досега малката палавница смени 4 гаджета, въпреки крехката си възраст от 14 години.

За 15-тия си рожден ден младата певица сама си подари песен, придружена от нов скандален видеоклип. В него невръстната тийнейджърка пак се показва в еротични пози, но този път около нея има и много други какички.

Част от феновете на фолка твърдят, че клипът е по-скоро софт порно, други пък смятат, че подобно парче може да се гледа и без човек да е пил три ракии.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини