Отидете към основна версия

7 557 16

Къци затъна, мизерства жестоко

  • къци вапцаров-
  • семейство

Съседи на семейството на Къци разказват, че култовият водещ се е изолирал от обществото

Къци Вапцаров изпитва големи финансови затруднения, твърдят запознати. Комикът се оплаквал, че вече не го канят в нито едно предаване и не е от търсените български звезди. Съседите на бившия водещ споделят, че дори живеел в мизерия, защото не можел да с и намери работа.

Единствено съпругата му Маги издържала семейството, но и нейните доходи не били напълно достатъчни. Тя е основала собствена детска градина, но поради голямата конкуренция не печелила много.

Заради това шоуменът, който доскоро хранеше семейството със скъпоструващи веган и биопродукти, напоследък е напълнял и е изгубил форма. Заради липсата на здравословна храна и самоизолацията у дома, той е неузнаваем.

След „ВИП Брадър” 2015 Вапцаров реши да се отдаде на мистика и медитация, и спря да се вижда с колеги и приятели. Той се затвори с жена си и децата си вкъщи и започна живот според нетипичните си религиозни вярвания.

Увлечението му към мистиката обаче е в миналото, а в момента Къци трескаво се опитва да изкара малко пари. Единствено големият син на актьора—Асен, който вече е на 24, се опитва да помага у дома, като изкарва допълнителни средства.

Младият мъж обаче учи в Америка и разходите му там не са никак малки. Къци и Меги от друга страна трябва да се грижат и за по-малките си деца - 16-годишния Александър и 10-годишния Йоан. Всичките синове на комика са неговата голяма гордост и то с основание. От малки той ги държи на стриктен режим и ги учи на дисциплина. Младежите са научени да помагат в домакинството, да спортуват и да не капризничат.

Сладкото и газираното у дома не са позволени, а модните дрешки и аксесоари от мола—абсолютно забранени.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини