Отидете към основна версия

8 173 23

Финалистка в конкурс за красота се оказа мъж

  • финалистка-
  • конкурс за красота-
  • мъж-
  • алина алиева-
  • илай дяглиев-
  • мис казахстан

Мъжът решил да се включи в конкурса спор с приятели относно стандартите за красота

Казахстанци изпаднаха в шок и недоумение, след като се оказа, че финалистка на конкурс за красота всъщност е мъж. 22-годишната Алина Алиева, която победи 4000 момичета и стигна до финала на Мис Казахстан всъщност е Илай Дяглиев, разкри самият мъж, престорил се на жена, за да участва в съревнованието, пише woman.bg. Той разкрива, че подбудите му са били съвсем невинни и че решава да се включи в конкурса след спор с приятели относно стандартите за красота.

"Можете да видите много млади момичета, които изглеждат еднакво: с идентичен грим, идентичен стил. Следват трендовете, защото мислят, че това ги прави красиви, а това далеч не така."

Илай признава, че решава да се разкрие, защото по негови думи цялата история стигнала прекалено далеч. След като се превръща във фаворитка на казахстанците, хиляди го подкрепят в онлайн гласуването и стига до финал, Алина Алиева преценява, че е време да признае, че всъщност е Илай Дяглиев. Организаторите са стъписани и веднага изключват мъжа от финала, като на негово място идва първата резерва Айкерим Темикарова, която е събрала далеч по-малко подкрепа от онлайн гласуването.

Преди години подобен случай шокира и Русия. Тогава студентът Андрей Нагорни спечели женски конкурс за бельо, представяйки се за дама.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини