Отидете към основна версия

5 149 6

Шантави теории и шокиращи твърдения за космическата кола на Мъск (ВИДЕО)

  • илон мъск-
  • falcon heavy-
  • спортен кабриолет-
  • tesla roadster-
  • конспиративни теории-
  • скептици

Ескадрила от НЛО следи ракетата на Мъск, милиардерът изпратил трум в космоса и още много подобни идеи

Снимка: АР/БТА

Ексцентричният милиардер Илон Мъск, собственик на американската частна компания Space X, удържа на обещанието си да изпрати кола в открития космос. На 6 февруари свръхтежката ракета-носител Falcon Heavy потегли на своята първа мисия към Марс. Най-мощната в света ракета, както я нарича самият Мъск, изпрати в космоса, като товар, спортен кабриолет Tesla Roadster.

Мъск и екипът му се надяваха електромобилът, "управляван" от манекен с астронавтски костюм, да полети право към Червената планета, но впоследствие стана ясно, че колата лети към астероидния пояс между орбитите на Марс и Юпитер.

Първият автомобил извън пределите на Земята

Стартът на Falcon Heavy и полетът на Tesla Roadster предизвикаха невиждан интерес у хората от цял свят. Това епохално събитие бе проследено онлайн от милиони зрители, които със затаен дъх очакваха да разберат какво ще се случи с амбициозното творение на Илон Мъск.

Оказа се, че червеният автомобил ще стигне по-далече от първоначалните планове. Той трябваше да обикаля в елиптична орбита около Слънцето, като се приближава периодично до Марс. Но според публикация, която Мъск пусна в Twitter, ракетата изглежда е надхвърлила предвидената траектория и поставя Теслата в орбита, която излиза извън пътя на Червената планета.

Някои специалисти предположиха, че двигателите са работили твърде дълго, така че електромобилът е променил траекторията на движението си и се е насочил към главния астероиден пояс между Марс и Юпитер като ще стигне сравнително близо до орбитата на планетата джудже Церера.

И докато светът се раздаваше на успеха на Мъск, любителите на конспиративни теории побързаха да споделят своите виждания за мисията и да вдигнат измамното покривало, поставено пред очите на обикновените хора, за да прикрие мащабен заговор.

Според една от хипотезите — която звучи невероятно абсурдно — Мъск е изпратил в космоса не манекен в скафандър, а истински труп. Според поддръжниците на тази идея, това бил тест на нов, експериментален метод, чрез който американците да се отървават от тела, за които никой не трябва да разбира.

Други конспиративни теоретици пък твърдят, че червеният кабриолет се следи още от самото му излитане от извънземни същества. Тази теза не се ограничава само с предположения, а дава редица визуални доказателства.

Полетът на колата е следен от НЛО

Веднага след излитането на ракета-носител Falcon Heavy, няколко известни уфолози забелязаха странни светлини и тъмни, подобни на топки, апарати, които сновели в близост до автомобила. Извънземните явно са проявили истински интерес към този необичаен старт, изпращайки свои разузнавателни кораби да проучат нещата.

Уфолозите твърдят, че извънземните със сигурност са виждали милиони пъти нашите земни автомобили, но излизането на един от тях в космоса, е предизвикал недоумение и смут сред тях.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини