Отидете към основна версия

14 890 27

Роден фотомодел захвърля секси банските, за да стане полицай (СНИМКИ)

  • фотомодел-
  • полицай-
  • поприще-
  • професия-
  • сменя професията-
  • боряна назърова

Боряна Назърова е известна и много търсена за фотосесии в Турция и Гърция

Секси модел захвърли лъскавите скъпи рокли и изрязани бански костюми, за да се впусне в една доста по-различна професия - тази на полицай.

Един от най-търсените родни фотомодели Боряна Назърова, чийто снимки могат да бъдат видени по лъскавите страници на редица модни списания в южните ни съседки Турция и Гърция, реши да скъса със светския си начин на живот и модните среди, за да служи на народа.

Новината разпространи местно издание, което не пропусна да „захапе“ красавицата за нейното минало, изваждайки на показ много пикантни подробности, сред които и едно селфи с премиера Бойко Борисов, което уж имало отношение към новото ѝ професионално поприще.

„Да, ще бъда полицай. Това за мен е чест и удоволствие! Защото приемам отговорността да пазя вас, децата и близките ви!“, сподели във Facebook Боряна, която от миналата година учи задочно специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“, с профил „Криминално разузнаване“ във Варненския свободен университет.

Малко след записването си във ВУЗ-а някогашната подгласничка на казанлъшката Царица Роза подала документи за участие в обявен от ОД на МВР — Стара Загора конкурс за служител в охранителната полиция. Резултатите ѝ от тестовете и физическата ѝ подготовка се оказали повече от добри, като в някои от дисциплините тя дори задминала мъжете, пише в. "Монитор".

Боряна разказва, че след като завършила гимназия получила предложение да заснеме няколко фотосесии в Турция, Кипър, Гърция. Оказало се, че обективът я обича и някак неусетно професията на модел се превърнала в неизменна част от живота й.

За кратко се покрила от светлините на прожекторите, за да роди дъщеря си Дея, а когато отново влязла във форма, продължила да се снима.

Боряна не е омъжена, но има истински мъж до себе си, който се грижи за нея и дъщеря ѝ Дея.

Не крие, че не винаги всичко е било "цветя и рози" в доскорошната й професия на модел. Чувала е и „неприлични“ предложения, но с вродената си тактичност успяла да ги заобиколи. Знае три езика, не спазва диети и смята, че перфектните мерки на тялото ѝ (170х90х63х89) се дължат най-вече на гените ѝ. Обича предизвикателствата, мрази несправедливостта.

Към новото поприще пристъпила след сериозен размисъл и е решена да продължи за в бъдеще „под пагон“.

С известно нежелание Боряна казва, че ако се налага ще изтрие „неподходящите“ снимки от профилите си в социалните мрежи. Все пак тя уточнява, че не вижда особен смисъл в това, защото те са част от досегашния й живот, а и няма как да махне билбордовете по света, където е запечатано лицето и тялото й.

За онова така спрягано селфи с Бойко Борисов тя споделя, че го направила, защото винаги е харесвала силните мъже, без значение от политическата им обвързаност. Днес с удоволствие би се снимала и с президента Румен Радев.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.

Свързани новини