Отидете към основна версия

19 405 12

Целувка за сбогом. Мъж снима изневярата на гаджето си като фон за селфи

  • селфи-
  • изневяра-
  • снимка-
  • публикация-
  • аржентинец-
  • храна в крачка

Аржентинецът си направил снимка, като на заден план хванал как приятелката му се натиска с друг

20-годишен аржентинец публикува необичайно селфи в Twitter, на което бе запечатана изневярата на неговата любима, пишат британските вестници Daily Mail, Mirror и Sun.

Младият Мариано бил излязъл без приятелката си, но осъзнал, че двамата са на едно и също парти, когато я видял да се целува с друг.

Вместо да прави сцени, той седнал до тях и се снимал, а след това публикувал селфито в Twitter с текст: "Моята приятелка (сега бивша) не знаеше, че сме дошли на един и същ купон."

На снимката се вижда, как девойката е хванала с ръце лицето на друг мъж и го целува страстно, без да забелязва, че гаджето ѝ си прави селфи с тях на заден план.

Публикуваната снимка много бързо се превърнала във вирусна публикация, която за броени дни е събрала над 68 000 харесвания и е била препубликувана около 17 000 пъти.

Според аржентинските медии неназованата жена не разбрала, че Мариано я е хванал в крачка, докато снимката му не се превърнала в истински хит в интернет.

В коментаторите под публикуваната от Мариано снимка, потребителите изказват съчувствието си към него, а няколко момичета дори му предлагат да заменят прелюбодейката.

По-късно Мариано публикува още една снимка, която очевидно бе обяснението на приятелката му за инцидента.

Съобщението гласи: "Бях много пияна и дебелакът беше много настоятелен с мен, той ми наговори много неща и не знам как се стигна до това. Много те обичам и искам да бъда с теб."

Въпреки молбите ѝ той останал непреклонен, заявявайки, че му е по-добре сам.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини