Отидете към основна версия

65 147 62

Ще познаете ли бившата брадърка Зара след тази трансформация?! (СНИМКИ)

  • зара-
  • варненка-
  • здравословно хранене-
  • трансформация-
  • шампион по културизъм-
  • здравословно хранене-
  • хранителен режим-
  • начин на живот-
  • светлозара трендафилова

Бившата участничка в първия сезон на "Биг Брадър" работи здраво за физиката си на... културистка

Снимки: Instagram

Зара, една от първите звезди на „Биг Брадър”, смело се хвърля в поредното предизвикателство, което си е поставила - да стане шампион по културизъм. Тя е преживяла драматична трансформация не само физически, но и духовно и въпреки това не смята да спира тук.

За да засили своето влияние в новата професионална сфера, в която се изявява напоследък - специалист по храненето и здравословен начин на живот - тя е решила да се яви на няколко състезания за красиви тела и да спечели интереса на спонсори и почитатели. Така се надява да събере нови клиенти за програмите си и да даде тласък на новата си кариера.

За изминалите почти 12 години в светлините на прожекторите Зара се изявяваше в най-разнообразни сфери на дейност. Брадърката беше модел, водеща на телевизионно шоу и на развлекателна игра, за кратко се опита да се занимава с реклама, дизайн и актьорство. Въпреки многобройните си начинания тя така и не успя да намери нещо, в което да изпъкне с качествата си.

Откакто се ожени за австралийския сърфист Ерик Уотсън, варненката реши да направи спорта основна част от живота си. Заради него тя започна да се вълнува от хранене и подобряване на цялостното състояние на тялото. Причината за интереса ѝ към здравословното хранене и начин на живот била, че искала да помогне на половинката си да постига по-добри резултати с дъската. Надявала се да подпомогне неговата спортна кариера и неусетно самата тя се подложила на сходен с неговия хранителен режим, за да не го изкушава.

След известно време Зара открила, че тялото й се повлиява много добре от режима и започнала да изследва ефекта от него върху други хора, които не се нуждаят от толкова много енергия за професионални спортни занимания, а за ежедневието си.

„Тялото ни се отплаща за грижите, които му посвещаваме”, споделя своята нова мания Зара, която превела опити да влияе не само на близките си, но и на непознати, натрапвайки им режима си и начина си на живот. На много от тях изготвила безплатно хранителни диетични режими, с които да подобрят фигурата си и качеството на здравето си.

Към него тя доста успешно включила и тренировките в зала, за да не изглежда като отпусната лелка до по-младия си мъж.

Двамата с шампиона по сърф са заедно от близо пет години и за това време Зара се стараела да не му омръзне. Те се венчаха тайно преди две години в София, а оттогава постоянно се шушука за плановете им да имат наследник. Варненката била готова да има деца, но до сега не се получавало. Зара обаче не искала да насилва тялото си и го оставила само да вземе решение дали иска да я направи майка и кога, пише в. "Уикенд".

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини