Отидете към основна версия

21 408 33

Бургаски богаташ решен на развод заради силиконова сексбомба (СНИМКИ)

  • бургас-
  • баровец-
  • влюбен-
  • кристин каменова-
  • сексбомба-
  • силиконови импланти-
  • слънчев бряг-
  • хотелска верига

Преди седмица двамата прекарали незабравим уикенд в един от хотелите му в Слънчев бряг

Известен бургаски бизнесмен е хлътнал до уши по скандалната силиконова сексбомба Кристин Каменова. Въпреки че любовната ми афера е започнала съвсем отскоро, богаташът до такава степен бил загубил ума си, че се канел да напусне жена си заради русата съблазнителка, която се прочу с признанието, че е теглила потребителски кредит от 20 бона за нови гърди и екскурзия до Дубай, пише Флагман.бг.

Тя обаче, все още се чудела дали да се обвърже сериозно с богаташа, който не спирал да я глези и отрупва със скъпи подаръци. Знойната блондинка имала резерви заради проваления годеж с ММА боеца Мохамед. Кристин много бързо забравила мургавия мачо, но все още не можела да прости предателството му.

Както Флагман.бг вече съобщи, русата фурия се запознала с предприемача от Бургас при едно от посещенията му в столицата. Той бил заподозрян от съпругата си именно заради честите му отсъствия от дома.

Бизнесменът бил толкова влюбен в силиконовата сексбомба, че решил да признае всичко на жена си и да сложи край на брака им. Все още няма да съобщим името на бургазлията заради деликатната ситуация, в която се намира.

Преди около седмица пък двамата с Кристин прекарали незабравим уикенд в един от хотелите му в Слънчев бряг. Красивата блондинка специално отделила време, за да посети новата си изгора, въпреки натоварения си график и сериозните ангажименти в София.

В момента тя се снима в новия уеб сериал „Принцеси под прикритие”. Риалитито тръгва от утре и ще се излъчва всеки петък от 16 ч. в сайтовете за видеосподеляне Vbox7 и Youtube.

В предаването Кристин и нейна колежка са подлагани на всевъзможни изпитания, които да ги изкарат от комфортната им зона. Феновете на сексбомбата ще могат да я видят в непозната светлина – как чисти и гледа животни на село или как учи в университета.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини