Отидете към основна версия

4 039 4

Гала: Братчето ми се завърна (СНИМКА)

  • гала-
  • стефан-
  • на кафе

Гала се похвали със семейна снимка в профила си в Инстаграм. Водещата се радва на факта, че големият ѝ брат Петър се е върнал в България за празниците. Семейството отпразнува и рождения ден на майката на Гала и Петър.


На снимката щастливата майка и децата ѝ са седнали един до друг, прегърнали са се и греят в щастливи усмивки от срещата си, а водещата ги е прегърнала през раменете.

"Мама има рожден ден! Бог да ми я пази! И братчето ми се завърна...за малко! И него да пази!", написа в празничното си послание към снимката Гала.

Петър от години живее в САЩ. Напоследък Гала обръща голямо внимание на семейството си. Тя обича да прекарва свободното си време освен със Стефан и с децата, също и с майка си. Кани я и на семейните им почивки.

Преди време водещата сподели, че баща ѝ много ѝ липсва. Тя дори каза, че смъртта на баща ѝ бил най-тежкият момент в живота ѝ. Той почина внезапно от алергичен шок.

"Дълго време не можех да го приема и да го осъзная. Липсва ми, че дъщеря ми не го познава, както аз го познавам", сподели навремето водещата.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини