Отидете към основна версия

25 Април, 2018 14:15, обновена 25 Април, 2018 14:15 45 923 17

Нанесоха жесток удар по Саня Армутлиева

  • удар-
  • саня-
  • продуцент-
  • саня армутлиева-
  • евровизия

Разбиха големите надежди на Саня за Евровизия

Продуцентът Саня Армутлиева и тази година готвела свой певец за „Евровизия“ след миналогодишния успех на Кристиан Костов. Тя искала да включи в международния конкурс за песен талантливата Михаела Маринова, написа в. "Шоу".

Кандидатурата на младата певица изглеждала напълно логична и всички от БНТ били убедени, че именно Михаела отива в Лисабон да представи България на „Евровизия“ 2018. Внезапното обявяване на новосформиралата се група „Equinox”и тяхното парче „Bones” дойде като гръм от ясно небе за Михаела и Армутлиева.

Саня и Михаела кандидатствали с красива песен, типична за младата певица, а организаторите гарантирали успеха им. Получили обещание, че Михаела ще е българският представител и до последно Михаела и Саня се готвели за голямата сцена в Лисабон. Не се знае от къде е дошло това обещание, но тази година жури от чужбина избра песента на "Equinox". Обещаната победа за Саня не е гарантирана и групата начело с Жана Бергендорф ще отлети за Португалия.

Жалко е само, че Михаела Маринова останала ужасно разочарована от развоя на събитията, тъй като в продължение на седмици е живяла с нагласата, че именно тя ще пее пред милионната публика на "Евровизия".

Източници на изданието разкриха, че Саня е била бясна от решението на ръководството на БНТ. Още повече се ядосала от факта, че в състава на групата е неин бивш кадър – Жана. Миналата година певицата и известната продуцентка се разделиха, тъй като Бергендорф направи поредица от злепоставящи продуцентската къща действия, под влиянието на наркотици. Оттогава Саня настойчиво бута Михаела и влага изключително много в бъдещето ѝ като изпълнител. За това говори и участието ѝ в миналия сезон на „Като две капки вода“, където се представи повече от успешно и накрая грабна голямата награда – лек автомобил. Тази година Армутлиева ѝ била предначертала друг звезден път – този от България до сцената на „Евровизия“, но плановете ѝ за тази година останах разбити.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини