Отидете към основна версия

27 Април, 2018 10:24, обновена 27 Април, 2018 10:24 5 205 9

Николета Лозанова и Ники Михайлов отварят нова чалготека

  • николета лозанова-
  • ники михайлов-
  • дискотека-
  • студентски град-
  • чалготека-
  • клуб

Ники и Николета ще бъдат партньори не само в живота, но и в бизнеса

Ники Михайлов и Николета Лозанова отварят нова чалготека в Студентски град, съобщава "България днес".

Звездната двойка и отявлени любители на нощния живот, които от години обикалят столичните заведения, решиха че е крайно време да си направят свой клуб, където да могат на воля да слушат любимите си попфолк парчета и да хвърлят салфетки, колкото си искат.

Експлеймейтката и футболистът заимствали концепцията за заведението от един от най-известните клубове в Маями „Eleven“ (Единадесет), който е известен с това, че по всяко време на денонощието предлага на своите посетители бурен купон. По същия начин светската двойка ще кръсти и своя развлекателният парти център, който ще отвори врати символично на 11 май, а първият изпълнител, когото са поканили да забавлява гостите е Фики Стораро.

"Азис също ще е един от първите гости на заведението след откриването. Идеята на Ники и Николета е да предложат на купонджиите нещо различно като забавление, както и по-ниски цени в сравнение със заведенията в центъра на София", разказва пред изданието пиарката Елизабет Методиева.

"Винаги избирам да съм част от най-доброто! Стани част от една нова ера в нощния живот на София", написа Николета, за да промотира новото си бизнес начинание.

Лозанова ще бъде пряка конкуренция на други две топ чалготеки в Студентски град, а именно заведенията на Коцето и на бившия ѝ най-добър приятел Петко Димитров. Изглежда Николета най-накрая е затоплила отношенията си с Азис, щом той се е съгласил да пее в бъдещия ѝ клуб.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини