Отидете към основна версия

13 939 15

Тайната за пътуването във времето бе открита в календара на маите (ВИДЕО)

  • календарът на маите-
  • тайна-
  • разгада-
  • пътуване във времето-
  • машина на времето-
  • времеви портали-
  • маите-
  • тимъти алън

Любител археолог е открил ключът за създаване на машина на времето в календара на маите

Снимка: shutterstock

Тайната на пътуването във времето бе разгадана. Ключът към нея се криел в тайнствения календар на маите, който вещаеше края на света през 2012 г.

Във видео обращение, публикувано онлайн, любителят археолог Тимъти Алън твърди, че е разгадал поредица от древни кодове, оставени от южноамериканската цивилизация, които ще позволят създаването на машина на времето и отварянето на времеви портали.

Алън, който се представя като 3D археолог, обяснява, че след е прекарал последните 5 години в задълбочени проучвания, благодарение, на които е разгадал закодираното послание, скрито в тайнствения календар на маите.

Цивилизацията на маите винаги е била свързвана с множество легенди, а календарът им неведнъж е бил в основата на множество конспиративни теории и страшни пророчества за края на света. Сега обаче псевдоученият представя една странна нова теория, обвързваща древния календар с идеята за пътуване във времето.

В отчаян опит да привлече вниманието на света към своята работа Алън качи част от изследванията си в YouTube и обясни своите изумителни открития.

"Исках само да споделя с вас работата си през последните пет години възможно най-скоро", казва той.

Алън подозира, че маите са имали достъп до познание, касаещо пространството и времето, пише Earth and Planetary Science Letters.

Според Алън неговите констатации са абсолютно достоверни и са били потвърдени от старейшината на индианско племе в Гватемала, свързано с маите.

Той отбелязва, че разшифрованият от него код открива нов език с много значения, създаден с цел промяна на съзнанието на човека.

Алън твърди, че тайните кодове в календара му позволяват да начертае и да създаде "божествена" карта за пътуване по време, а след това и машина, с която да осъществи това пътуване.

Според съмнителните изследвания на Алън съществуват два вида портали — портали за себеопознаване и времеви портали.

Изследователят е убеден, че откритието му ще помогне не само за спасяването на човечеството от покварата на съвременния свят, но и ще заличи ламтежът за пари и власт, които са обзели хората.

Алън обаче не спира до тук. Той заявява, че календарът на маите е създаден, за да променя умовете на хората.

Сега той възнамерява да използва новопридобитите си знания, за да разработи времева карта, да отвори времеви портал и да даде началото на нова ера, която според него ще завърши с преоценка на човешките ценности.

Според много конспиративни теории древните календари, като този на маите, съдържат в себе си тайните на космоса, пространството и времето. Някои смятат, че те са били донесени от извънземни цивилизации, а според други, те са оставени от древните свръх хора, някога на планетата ни много преди да се появят първите племенни общности, от които произлизат съвременните хора.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини