Last news in Fakti

3 Май, 2018 16:36 13 888 15

Тайната за пътуването във времето бе открита в календара на маите (ВИДЕО)

  • календарът на маите-
  • тайна-
  • разгада-
  • пътуване във времето-
  • машина на времето-
  • времеви портали-
  • маите-
  • тимъти алън

Любител археолог е открил ключът за създаване на машина на времето в календара на маите

Тайната за пътуването във времето бе открита в календара на маите (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Тайната на пътуването във времето бе разгадана. Ключът към нея се криел в тайнствения календар на маите, който вещаеше края на света през 2012 г.

Във видео обращение, публикувано онлайн, любителят археолог Тимъти Алън твърди, че е разгадал поредица от древни кодове, оставени от южноамериканската цивилизация, които ще позволят създаването на машина на времето и отварянето на времеви портали.

Алън, който се представя като 3D археолог, обяснява, че след е прекарал последните 5 години в задълбочени проучвания, благодарение, на които е разгадал закодираното послание, скрито в тайнствения календар на маите.

Цивилизацията на маите винаги е била свързвана с множество легенди, а календарът им неведнъж е бил в основата на множество конспиративни теории и страшни пророчества за края на света. Сега обаче псевдоученият представя една странна нова теория, обвързваща древния календар с идеята за пътуване във времето.

В отчаян опит да привлече вниманието на света към своята работа Алън качи част от изследванията си в YouTube и обясни своите изумителни открития.

"Исках само да споделя с вас работата си през последните пет години възможно най-скоро", казва той.

Алън подозира, че маите са имали достъп до познание, касаещо пространството и времето, пише Earth and Planetary Science Letters.

Според Алън неговите констатации са абсолютно достоверни и са били потвърдени от старейшината на индианско племе в Гватемала, свързано с маите.

Той отбелязва, че разшифрованият от него код открива нов език с много значения, създаден с цел промяна на съзнанието на човека.

Алън твърди, че тайните кодове в календара му позволяват да начертае и да създаде "божествена" карта за пътуване по време, а след това и машина, с която да осъществи това пътуване.

Според съмнителните изследвания на Алън съществуват два вида портали — портали за себеопознаване и времеви портали.

Изследователят е убеден, че откритието му ще помогне не само за спасяването на човечеството от покварата на съвременния свят, но и ще заличи ламтежът за пари и власт, които са обзели хората.

Алън обаче не спира до тук. Той заявява, че календарът на маите е създаден, за да променя умовете на хората.

Сега той възнамерява да използва новопридобитите си знания, за да разработи времева карта, да отвори времеви портал и да даде началото на нова ера, която според него ще завърши с преоценка на човешките ценности.

Според много конспиративни теории древните календари, като този на маите, съдържат в себе си тайните на космоса, пространството и времето. Някои смятат, че те са били донесени от извънземни цивилизации, а според други, те са оставени от древните свръх хора, някога на планетата ни много преди да се появят първите племенни общности, от които произлизат съвременните хора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Индиана Джоунс

    6 2 Отговор
    Абе не знам какво е открил ама не вижда ли онова как му се плези на снимката!

    Коментиран от #12

  • 2 Sieg Heil

    45 1 Отговор
    Хайде направете машина и с първото пътуване се върнете малко назад да докарате Фюрера че нещата не вървят добре . ( великия Фюрер )
  • 3 niki

    11 1 Отговор
    От 2012г. га се размина краят на света, на тоя календар хич не му вервам!
  • 4 Паток

    15 0 Отговор
    Старейшината на племето бил потвърдил!!!
    За две ракии, старейшината ще каже, каквото пожелаеш.
  • 5 Алекс

    18 6 Отговор
    Око се разровите в нет-а ще намерите официална информация от НАСА, за огромно изхвърляне на маса от Слънцето някъде в началото на 2012 г. За наше щастие изхвърлянето на масата се случва от страната на слънцето която в момента не гледа към земята. Самите НАСА признават, че ако се е било насочило към земята, почи 90% ит населението е щяло да загине. И така може да кажем ,че Маите са имали какво да ни кажат, но едвали този господин е открил тайните им.
  • 6 Скй

    4 2 Отговор
    Не знаех че Майте са си правили календара с помоща на Английски език.

    Коментиран от #11

  • 7 Виго

    11 2 Отговор
    Ай пак щуротии,тамън ги бега забравили маите,ся пък машина на времето. Белким проработи щото идеята за Хитлер е добра
  • 8 Оху Боху

    0 3 Отговор
    Да, но един времеви портал се задейства само с човешко жертвоприношение инак космическият Орел не трепва с крилете си. Кого смята да пожертва Тимъти Алън? Някой бездомник спящ под мостовете на Хамерика?
  • 9 Последния маи

    12 0 Отговор
    Да бяха си взели някакви читави инструменти от бъдещето че да направят по четлив този календар. Утре си купувам глина и едно шише уиски и след 1000 години учените ще умуват и за моя календар и ще съм известен.
  • 10 Наблюдател

    9 3 Отговор
    на теория всичко има, но на практика нещата са по-сложни.
    Телепорти има от милиони години, но времеви гейтове... те са малко и се следят от времевите контролери. Ваеки който се опита да пеоменя времето бива санкциониран или заличаван, има правила, има заповед, има неизбежност на наказанието.

    Коментиран от #13

  • 11 Пижо без Пенда

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Скй":

    Пич ти си неграмотен. Пише се маИте, а не маЙте. Пише се скИ, а не скЙ. Пфууу, много неграмотен народ.
  • 12 Партия?

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Индиана Джоунс":

    Докарайте-Пиночет
  • 13 Помешчик Артьом Безродний

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Наблюдател":

    Пичага, не знам на какви "матрЕали" си, ама най-искрено те съветвам да ги спреш, че положението вече е много тежко!

    Факти, оправете си кепча-та!
  • 14 Дедо Грую

    1 3 Отговор
    Еми кат са имали маите таквоз чудо, що не са се предпазили от изчезване на цивилизацията си? И друго ако това е верно, никой нямаше да разреши на тоя да разкрие тези "открития".
  • 15 Болгар

    2 0 Отговор
    Те са в друго измерение,така че нямат какво и от кого да се спасяват!