Отидете към основна версия

3 019 14

Мерят члена на подсъдим, обвинен за непристойно поведение

  • полов член-
  • подсъдим-
  • непристойно поведение-
  • сексуален тормоз

Жена се оплакала, че неин колега отъркал члена си в нея по време на служебна среща

Половият член на обвиняем бе измерен в новозеландски съд, след като жена го обвини в непристойно държание и сред показанията ѝ беше големината на члена му, предаде АФП, цитирана от БНР.

Дейвид Скот – общински съветник от Капити – малък остров, намиращ се близо до столицата Уелингтън, пледира невинен по обвинения, че отъркал члена си в сътрудничка на негова колежка миналата година. Жената казала, че почувствала нещо да се отърква в нея с дължина 4-5 инча (10-12 см), съобщи местен новинарски сайт.

Озадачен от обстоятелствата, съдията Питър Хобс позволи на лекаря на Скот да отведе 72-годишния обвиняем в килия за временно задържане, където да измери половия му орган с дървена линия. Съдията не позволи огласяване на резултата от измерването.

Защитата на подсъдимия твърди, че жената, която повдигнала обвинения, усетила неговия портфейл, който случайно я докоснал докато той минавал покрай нея. Тя обаче заяви, че докосналият я обект не е могъл да бъде портфейл, телефон или комплект за инсулин, а със сигурност бил мъжки полов орган.

Процесът продължава.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини