Отидете към основна версия

5 158 18

Гадателката на Берлускони: Извънземните са сред нас и ние вече работим с тях

  • гадателка-
  • силвио берлускони-
  • извънземни-
  • теодора стефанова

Теодора Стефанова, ясновидката на италианския политик, експремиер и медиен бос Силвио Берлускони, вече е спечелила завидна популярност и у нас, и на Ботуша с точността на своите прогнози. През 1984 г. тя претърпява катастрофа и 18 дни е в кома. Майка й Калина Трендафилова, разтревожена отива при Ванга, за да чуе: "Дъщеря ти ще се събуди и ще служи на хората". Когато отваря очи, младото момиче не помни нищо от живота си до този момент. После започва да чува глас, който според нея е на извънземното Уилсън и е от планетата Ванфин.

"Уилсън не е плът и кръв, а енергия", разказва ясновидката пред в. "България днес". "Това същество ме съпътства винаги. Аз съм малък проводник на енергия, не съм нито Бог, нито феномен. Работя с кодовете на хората. Те са рождената дата, годината и трите имена по рождение. Така Уилсън започва да ми казва какво е предопределението на човека срещу мен, но той винаги има житейски избор - дали да направи нещо или не. Затова не всичко е предопределено. Уилсън ми обясни, че всички сме свързани с компютър майка на тази Земя посредством тези наши лични кодове. По тях се виждат миналото, сегашното и част от бъдещето. Той например още през 1985 г. ми разказваше, че след време всички ще си публикуваме снимките и цял свят ще ги вижда, като ще влизаме в една обща схема с пароли. И ето ти го фейсбук", казва гадателката.

Теодора Стефанова е убедена, че извънземните са сред нас и ние вече работим с тях. Предстои ни само да променим душите си. Според съветника й Уилсън Бог е създал извънземните, а извънземните са и всички тези машини, роботи, с които всеки ден работим - компютри, мобилни телефони, техника, която използваме.

"България ще започне да се измъква от кризата, като стане вносител и производител на газ. Това ще се случи не по-рано от 2020 г. Бойко Борисов ще се кандидатира за президент на следващите избори и има голяма вероятност да ги спечели, било то и на косъм, тъй като ще бъде срещу силен опонент. Следващите президентски избори ще бъдат най-оспорваните досега. Не трябва да имаме никакви илюзии, че Бойко Борисов ще се задоволи с представителните функции, които настоящата конституция е дала на президента. Той ще иска разширяване на правомощията и вече работи за това, търсейки подкрепа от всички политически партии и отляво, и отдясно", предвижда ясновидката.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини