1 Юни, 2018 12:59 5 099 18

Гадателката на Берлускони: Извънземните са сред нас и ние вече работим с тях

  • гадателка-
  • силвио берлускони-
  • извънземни-
  • теодора стефанова

Теодора Стефанова, ясновидката на италианския политик, експремиер и медиен бос Силвио Берлускони, вече е спечелила завидна популярност и у нас, и на Ботуша с точността на своите прогнози. През 1984 г. тя претърпява катастрофа и 18 дни е в кома. Майка й Калина Трендафилова, разтревожена отива при Ванга, за да чуе: "Дъщеря ти ще се събуди и ще служи на хората". Когато отваря очи, младото момиче не помни нищо от живота си до този момент. После започва да чува глас, който според нея е на извънземното Уилсън и е от планетата Ванфин.

"Уилсън не е плът и кръв, а енергия", разказва ясновидката пред в. "България днес". "Това същество ме съпътства винаги. Аз съм малък проводник на енергия, не съм нито Бог, нито феномен. Работя с кодовете на хората. Те са рождената дата, годината и трите имена по рождение. Така Уилсън започва да ми казва какво е предопределението на човека срещу мен, но той винаги има житейски избор - дали да направи нещо или не. Затова не всичко е предопределено. Уилсън ми обясни, че всички сме свързани с компютър майка на тази Земя посредством тези наши лични кодове. По тях се виждат миналото, сегашното и част от бъдещето. Той например още през 1985 г. ми разказваше, че след време всички ще си публикуваме снимките и цял свят ще ги вижда, като ще влизаме в една обща схема с пароли. И ето ти го фейсбук", казва гадателката.

Теодора Стефанова е убедена, че извънземните са сред нас и ние вече работим с тях. Предстои ни само да променим душите си. Според съветника й Уилсън Бог е създал извънземните, а извънземните са и всички тези машини, роботи, с които всеки ден работим - компютри, мобилни телефони, техника, която използваме.

"България ще започне да се измъква от кризата, като стане вносител и производител на газ. Това ще се случи не по-рано от 2020 г. Бойко Борисов ще се кандидатира за президент на следващите избори и има голяма вероятност да ги спечели, било то и на косъм, тъй като ще бъде срещу силен опонент. Следващите президентски избори ще бъдат най-оспорваните досега. Не трябва да имаме никакви илюзии, че Бойко Борисов ще се задоволи с представителните функции, които настоящата конституция е дала на президента. Той ще иска разширяване на правомощията и вече работи за това, търсейки подкрепа от всички политически партии и отляво, и отдясно", предвижда ясновидката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 S74LK3R

    21 4 Отговор
    Брей.... Не думай!!!
  • 2 Бако

    24 7 Отговор
    Избръмчала !
  • 3 вес

    23 5 Отговор
    На мен не ми говорят извънземни, обаче знам, че Борисов ще има обвинение до септември и става клиент на американската прокуратура. Вече го запознаха с този, който ще му вземе главата.
  • 4 SAAB

    15 6 Отговор
    Сините очи са характерни при ....шизофренията !
    Няма да се впускам в това с ,какво е характерна тя / шизфренията/ .....:)
  • 5 ИВАН

    10 0 Отговор
    Нужен е умен човек и дипломат - обединител на Нацията, обединител на България, а не вечна конфронтация на тази изстрадала земя.
  • 6 Просия

    10 5 Отговор
    Хубаво , но в този комунистически сайт е пълно с атеисти, респективно отричайки се от всичко различно освен от ПАРТИЯТА !
  • 7 Гост

    11 3 Отговор
    Абе пиите ги тия хапчета бе другарки и другари
  • 8 Виго

    13 4 Отговор
    Тая да си пие редовно хапчетата! А Уйлсън само с българи ли работи,щото чужденците често имат повече от три имена
  • 9 Алфа Ромео

    9 0 Отговор
    Като спрат европарите, няма инвестиции, няма кво да изнасяме и продаваме, държавата е проядена от корупция, много ми е интересно как точно ша стане по-добре в тази страна..... Уилсън не беше ли производител на спортни стоки, питай извънземните няма ли да ни изтребят най-накрая че да не се мъчим повече....
  • 10 Аз Варна

    8 2 Отговор
    Аз пък се притесних за нея,че е клиничен случай и да вземе сама да си повярва.Уилсън може да я накара да бръкне в контакта да се зареди с енергия.Ужас!Май по скоро да почне редовно да си пие хапчетата,че става леко френетична.
  • 11 Румяна Костова

    6 1 Отговор
    Значи Борисов най-вероятно ще спечели и то защото ще има силен опонент.Не видях логика в това изречение.На Борисов толкова му е паднал рейтингът с подвизите,които върши и мерака да огрее над Балканите.Хайде,дайте го този нов силен опонент!Правилно ли разбрах,че според врачката компютъра и телефона ми са извънземни?Да се опитвам ли да разбера от тях от коя галактика са дошли?Или тихо и мирно да си ги използвам както досега само по предназначение?
  • 12 патриотъ

    6 3 Отговор
    Щом пак ще е Борисов,трябва да се бяга от България,друг изход няма!
  • 13 Катя

    0 7 Отговор
    Сатанизма Бог да те смъмри в името на Исус
  • 14 JPower

    5 4 Отговор
    Тоз Уилсън да не е оная топка на Том Ханкс???? Боко тиквата ще стане президент на цигани и помаци....аз, още в 1 клас си играех с часовника, като с телефон, и то преди 35год......ся да се взема за ясновидец или гений??? Аман от шизофреници, лекувайте ги, а не да им давате трибуна!!!!
  • 15 Тошунко Сапа

    2 1 Отговор
    Дрянов сап.
  • 16 истинския крюшо

    2 1 Отговор
    тази има луд поглед, като на Кук троскотите!Да пази Бог!
  • 17 Стефан

    1 0 Отговор
    Не и вярвайте на тази, ето защо : Когато се разбра, че Лудогорец ще играе с Милан, тя каза че Л-ц ще отбележи поне 1 гол. Както знаем Л-ц загуби и двата мача с 0:3 и 1:0, т.е. Лудогорец вкара ли гол?
  • 18 Немотия

    0 0 Отговор
    Ех , не разбрахте ли до сега , че никой не го избира , а ЕС диктува кой да бъде " избран "и всички избори са манипулирани ! А на ЕС заповедите идват от САЩ , от онези , дето искат Нов световен ред- илюминатите . Ще останем шепа хора , бедни , болни , одрипани , както гласи проектът на онези евреи -Ран и Ът. И не мислете , че тези , които са ни управлявали до сега са българи. Разтърсете се в нета и вижте кои са те.