Отидете към основна версия

7 731 21

Секси учителка в детска градина се оплака от гърдите си (СНИМКИ)

  • учителка-
  • госпожа-
  • детска градина-
  • гърди-
  • бюст

Толкова много дами искат да имат големи гърди и плащат огромни суми за корекции и импланти. 27-годишната Джена Тод от Глазгоу в Шотландия има пък точно обратния проблем, който вече я мъчи години наред.

Джена, която работи като възпитателка в детска градина, има огромни гърди. Тя вече 12 години страда от силни болки в гърба и през цялото това време умолява медиците да ѝ помогнат. Джена иска да ѝ направят операция за смаляване на гърдите. Лекарите обаче не са съгласни да ѝ направят желаната операция.

В училище Джена била тормозена заради големите си гърди, те също ѝ пречели да спортува пълноценно. Също така, онези радости, които трябва да изпитва една притежателка на големи гърди, за нея продължават да остават мистерия. "Болката в гърба, която изпитвам всеки ден, е мъчителна. Аз обаче трябва да живея с нея. Обект съм на подигравки от страна на момчетата от 13-годишна възраст. Това ме караше да се чувствам зле", споделя Джена.

През последните десет години тя е търсила медицинска помощ поне сто пъти. Лекарите обаче я убеждавали, че тя просто не осъзнава от какво голямо щастие е споходена. Първоначално медиците я посъветвали да отслабне, а след това започнали да ѝ предписват болкоуспокояващи. Постепенно момичето започнало да има проблеми с храненето. То отслабнало с около 10 килограма и достигнало тегло от 52 килограма при ръст 170 сантиметра. Момичето преминало през всичко, за да намали страданието си - от диети до тежки физически упражнения. Размерът на гърдите ѝ обаче все си оставал същия.

На фона на всичко това ѝ поставили диагноза - дисморфофобия. Това е психическо разстройство, при което човек твърде много се безпокои от недостатъците на своето тяло. "Лекарят каза, че аз съм твърде млада за тази сериозна операция. Той също ми каза, че много момичета си мечтаят да са на моето място. Отново ме посъветва да отслабна", казва Джена.

Момичето постъпило в кралската болница в Глазгоу. Тя разказва, че там ѝ направили снимка. Оказало се, че едната ѝ гърда е значително по-голяма от другата. Въпреки това, лекарите пак отказали операция. Затова на Джена се наложило да продължи да търпи неистовите болки, да харчи стотици британски лири месечно за специално бельо, да носи широки дрехи и да привлича към себе си завистливите погледи на околните момичета и на силно впечатлените мъже.

"Експертната група изследва дадения пациент. Този случай към момента не изисква оперативна намеса", заяви говорителят на Министерството на здравеопазването на Глазгоу, коментирайки случая.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини