Last news in Fakti

18 Юни, 2018 14:49 7 717 21

Секси учителка в детска градина се оплака от гърдите си (СНИМКИ)

  • учителка-
  • госпожа-
  • детска градина-
  • гърди-
  • бюст

Толкова много дами искат да имат големи гърди и плащат огромни суми за корекции и импланти. 27-годишната Джена Тод от Глазгоу в Шотландия има пък точно обратния проблем, който вече я мъчи години наред.

Джена, която работи като възпитателка в детска градина, има огромни гърди. Тя вече 12 години страда от силни болки в гърба и през цялото това време умолява медиците да ѝ помогнат. Джена иска да ѝ направят операция за смаляване на гърдите. Лекарите обаче не са съгласни да ѝ направят желаната операция.

В училище Джена била тормозена заради големите си гърди, те също ѝ пречели да спортува пълноценно. Също така, онези радости, които трябва да изпитва една притежателка на големи гърди, за нея продължават да остават мистерия. "Болката в гърба, която изпитвам всеки ден, е мъчителна. Аз обаче трябва да живея с нея. Обект съм на подигравки от страна на момчетата от 13-годишна възраст. Това ме караше да се чувствам зле", споделя Джена.

През последните десет години тя е търсила медицинска помощ поне сто пъти. Лекарите обаче я убеждавали, че тя просто не осъзнава от какво голямо щастие е споходена. Първоначално медиците я посъветвали да отслабне, а след това започнали да ѝ предписват болкоуспокояващи. Постепенно момичето започнало да има проблеми с храненето. То отслабнало с около 10 килограма и достигнало тегло от 52 килограма при ръст 170 сантиметра. Момичето преминало през всичко, за да намали страданието си - от диети до тежки физически упражнения. Размерът на гърдите ѝ обаче все си оставал същия.

На фона на всичко това ѝ поставили диагноза - дисморфофобия. Това е психическо разстройство, при което човек твърде много се безпокои от недостатъците на своето тяло. "Лекарят каза, че аз съм твърде млада за тази сериозна операция. Той също ми каза, че много момичета си мечтаят да са на моето място. Отново ме посъветва да отслабна", казва Джена.

Момичето постъпило в кралската болница в Глазгоу. Тя разказва, че там ѝ направили снимка. Оказало се, че едната ѝ гърда е значително по-голяма от другата. Въпреки това, лекарите пак отказали операция. Затова на Джена се наложило да продължи да търпи неистовите болки, да харчи стотици британски лири месечно за специално бельо, да носи широки дрехи и да привлича към себе си завистливите погледи на околните момичета и на силно впечатлените мъже.

"Експертната група изследва дадения пациент. Този случай към момента не изисква оперативна намеса", заяви говорителят на Министерството на здравеопазването на Глазгоу, коментирайки случая.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    17 3 Отговор
    Въпрос: Защо такива неща се случват по онези географски ширини и дължини , а не тука? Нямаме ли тука такива "наказани" жени?

    Коментиран от #3

  • 2 ХомоЕРЕКТОС

    4 1 Отговор
    Това е г-ж.Боскарушева
  • 3 Опа

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    има простж не ги дават по медиите.
  • 4 Питащ

    16 0 Отговор
    Абе докторе, не може ли да ѝ усилите гърба?
  • 5 Д-р Цицорков

    6 3 Отговор
    Проблемът явно е че жената иска по здравна осигуровка да направи операция иначе в никоя частна клиника няма да й откажат корекция, но ще е скъпо, а една детска учителка едва ли може да си го позволи ? Наскоро точно тук обяснявах, че това е част от проблемите на жените с естествено големи гърди, а някакво хлапе ме "убеждаваше", че това важало само за силиконите ;)

    Коментиран от #9, #14

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 МИ ДА СИ СМЕНИ ПРОФЕСИЯТА

    7 5 Отговор
    ДА ПОЧНЕ РАБОТА В НЯКОЙ ХАРЕМ И ША ЛЕЖИ ПО ЦЯАААЛ ДЕН..
  • 9 Жена

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Д-р Цицорков":

    Недорасъл хлапако, по принцип наистина важи само за силиконките. И за жените като тази, те обаче са ИЗКЛЮЧИТЕЛНА РЯДКОСТ. Останалите жени с голям бюст нямат такива проблеми. Като си клъвнал оттук-оттам, поне не се излагай така самонадеяно!
  • 10 ежко бежко

    12 0 Отговор
    Харесва си ги,прави си реклама!Очите и светят,като на пума!
  • 11 Gemini

    10 1 Отговор
    Като стана въпрос за големи атрибути... Дали има мъже, които се оплакват от прек@лено голям..?

    Коментиран от #19

  • 12 Зорлем

    5 0 Отговор
    Да, бе, добре. Толкова ѝ пречат, че явно се скъсва да се селфи и то все по бански, а? Чш, аре не нас тия евтини номера!
  • 13 цоле

    2 0 Отговор
    госпожа радева от м телската градина
  • 14 Осъзнай се!

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Д-р Цицорков":

    Това, което Господ е дал естествено на човек, няма как да "пречи"! Пречат всички изкуствени и нередни вмешателства! И още, съдейки по коментара ти, или някоя едрогърдеста мадама те е отрязала и сега злобееш, или пък си завистлива жена с две лимончета отпред!

    Коментиран от #16

  • 15 Пунитняка

    5 0 Отговор
    Сакам да я бозам таа..
  • 16 Pinokio

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Осъзнай се!":

    Имах едно гадже с огромни жици, тя отлично съзнава ще какво предимство има пред останалите жени, но проблемите с гърба никак не са за подценяване, за нейно съжаление операцията за смалява е била много по-скъпа от слагането на силикон. Не знам какво стана с нея и с циците и. Това може да ни изглежда много забавно, ама за носителката на подобни атрибути си е реален проблем.
    ПП Каката на снимката не ми се вижда с чак толкова големи жици.

    Коментиран от #17

  • 17 Pinokio

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Pinokio":

    Жиците са от тъпия ми телефон, аз написах цици.
  • 18 незнайко

    1 2 Отговор
    Просто си е сбъркала професията !!! Все още може да се принасочи !!!
  • 19 Ей ви фактите!

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Gemini":

    Мъжът трябва да притежава голям атрибут, жената голям бюст! Останалите да хващат пътя!!
  • 20 Da be

    1 0 Отговор
    Колкото надарените мъже се оплакват от големият си член...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.