Отидете към основна версия

28 837 30

"Фингъринг" - как да задоволите жена с пръсти

  • секс-
  • фингъринг-
  • пръсти-
  • задоволи
Снимка: Shutterstock

Наистина има мъже, които могат да задоволят жена, използвайки само пръстите си, но има и такива, които трябва да поработят над това си умение. Ето какви са тайните за успешния "фингъринг":

Първо вижте какво НЕ се счита за успешна техника:

1. Директно вкарване на пръст и безцелно въртене вътре. Това работи само, ако жената не е виждала секс от години и вече е много закъсала за интимни ласки.

2. Прилагане на еднакъв натиск ту върху клитора, ту във вагината, после обратно върху клитора и обратно във вагината. Клиторът и вагината са две различни неща и не могат да бъдат третирани еднакво, също както пенисът и тестисите изискват различно отношение.

3. Като цяло, използването на пръста сякаш е пенис. Освен, ако нямате много, много дебели пръсти, това обикновено не работи и протича като точка 1.

Какво прави задоволяването с пръсти наистина задоволително?

1. Топли ръце и добре загладени нокти

2. Женската анатомия иска познаване

3. Прелюдия от малко към по-голямо

Започнете с леко гъделичкане на клитора (с много лубрикант), съветва sexwell.bg. После, когато жената дава индикации, че вече не издържа, преминете към вагината. Разучете я, потърсете G-точката. Когато вече личи, че е прекалено възбудена вкарайте втори пръст във вагината. Няма по-бърз начин да накарате жена да се моли за пенис така, както дразнене с пръсти и отлагане на истински задоволителното проникване.

Ясно е, че успехът идва с практиката. Не всяка жена си харесва едно и също нещо, затова я наблюдавайте, изследвайте я и го правете по-често!

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.

Свързани новини