Отидете към основна версия

1 344 2

Шест номинирани за “Певицата на 2011-та”

  • софия-
  • номинирани-
  • “певицата на 2011-та”

Никак няма да бъде лесен изборът на най-достойните претендентки за наградата “Певица на 2011″. Предложенията за това, кои да бъдат номинирани отново бяха много, но в крайна сметка избраните са точно шест, съобщи Телевизия Планета.

Критериите, по които те бяха определени са няколко, между които най-много хитове и концертни изяви през годината. Номинираните са Анелия, Андреа, Галена, Глория, Джена и Преслава, всяка от които съвсем заслужено има мястото в категорията.

Анелия е сред певиците с рекорден брой номинации за изминалата година и освен за “Певица”, тя се бори за още 6 награди. Андреа ще се състезава за “Певица”, “DJ Хит”, “Артистично присъствие във видеоклип”, “Видеоклип”, “Дуетна песен” и “Песен” на 2011 г.

Изминалата 2011 г. бе много успешна за Галена, което й донесе цели 8 номинации, а феновете се надяват да дублира наградата си за “Певица”.

Няма как в надпреварата за “Певица на 2011″ да не присъства и Глория, която ще премери сили и за “Албум”, и “Баладичен хит”.

Джена е сред фаворитите в четири категории – за “Певица”, “Най-прогресиращ изпълнител”, “Песен” и “Дуетна песен”.ю

Шестата номинирана за “Певица на 2011″ е Преслава, която ще видим и в битка за “DJ Хит”, “Баладичен хит”, “Дуетна песен”, “Песен” и “Албум”.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини