Last news in Fakti

20 Февруари, 2012 16:11 1 341 2

Шест номинирани за “Певицата на 2011-та”

  • софия-
  • номинирани-
  • “певицата на 2011-та”

Никак няма да бъде лесен изборът на най-достойните претендентки за наградата “Певица на 2011″. Предложенията за това, кои да бъдат номинирани отново бяха много, но в крайна сметка избраните са точно шест, съобщи Телевизия Планета.

Критериите, по които те бяха определени са няколко, между които най-много хитове и концертни изяви през годината. Номинираните са Анелия, Андреа, Галена, Глория, Джена и Преслава, всяка от които съвсем заслужено има мястото в категорията.

Анелия е сред певиците с рекорден брой номинации за изминалата година и освен за “Певица”, тя се бори за още 6 награди. Андреа ще се състезава за “Певица”, “DJ Хит”, “Артистично присъствие във видеоклип”, “Видеоклип”, “Дуетна песен” и “Песен” на 2011 г.

Изминалата 2011 г. бе много успешна за Галена, което й донесе цели 8 номинации, а феновете се надяват да дублира наградата си за “Певица”.

Няма как в надпреварата за “Певица на 2011″ да не присъства и Глория, която ще премери сили и за “Албум”, и “Баладичен хит”.

Джена е сред фаворитите в четири категории – за “Певица”, “Най-прогресиращ изпълнител”, “Песен” и “Дуетна песен”.ю

Шестата номинирана за “Певица на 2011″ е Преслава, която ще видим и в битка за “DJ Хит”, “Баладичен хит”, “Дуетна песен”, “Песен” и “Албум”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 aha

    1 0 Отговор
    pevica?! napi6ete 4algadjiika,4e da ne otvarqm tazi ''novina'' !bezdarnici zvu4a6ti anadolsko-indiiski !!!
  • 2 меломан

    1 0 Отговор
    А,момент,моля-ДА УТОЧНИМ-
    ако говорим наистина за певица у нас,
    такава просто нямаме!
    ЗАСЕГА ПОНЕ!
    А,ако става дума за ориенталската
    кьочеко-мазна тъпа чалга,значи не става
    дума за музика тогава!
    Защото това НЕ Е МУЗИКА!!!!!
    И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ БЪРКАЙТЕ ОНОВА НЕЩО
    С МУЗИКАТА! НИКОГА!!!!!