Отидете към основна версия

15 749 28

Любо Нейков брои тлъсти пачки за...

  • любо нейков-
  • пари-
  • пачки-
  • милионер-
  • продуцент

Актьорът прекарва лятото със семейството си в Гърция

Най-скъпоплатеният актьор у нас – комикът Любо Нейков, може да си позволи да задоволи всяко свое желанеи. След като си купи имение в съседна Гърция, 46-годишният Любо вече е собственик и на 10-метрова моторна яхта, пише "Уикенд".

Тарторът на „Комиците” вече обикаля из морето със собствена луксозна лодка, заради която е изкарал курс за капитани „Водач на кораб до 40 БТ”. Актьорът платил таксата от 600 лв. и успешно завършил задължителния курс. После се явил на практически и писмен изпит пред Морската администрация. Според кетапа за капитан на кораб, Нейков вече имал право да вози до 35 души на борда на собствено или взето под наем плавателно средство.

На борда на лодката, освен семейството си, Любо качвал и приятели, които почивали в Гърция и се отбивали да му гостуват. От седмица комикът се е отдал на активна почивка в южната ни съседка заедно със семейството си. Малко преди да заминат за южната ни съседка, семейство Нейкови се подготвили за лятната им ваканция в столичен хипермаркет. Босът на „Комиците”, съпругата му Гинка и 7-годишната им щерка Анна прекарали повече от час в магазина. Тримата напълнили количката си с плажни стоки – надуваем дюшек, спасителни пояси и играчки, с които малката да се забавлява по крайбрежието.

Кракът на комика обаче не стъпва на българското Черноморие. Откакто е напълнял драстично, актьорът изпитвал срам да се съблича по бански. В Гърция не страдал от подобни скрупули и събирал тен на частен плаж, разположен само на няколко крачки от двора на вилата му. Актьорът редувал лежането на шезлонга под дебелата сянка на чадъра с разхладителни питиета от близкия бар.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини