Отидете към основна версия

12 691 12

Командоси нахлуха в бардак и разбиха оргия на суингъри (ВИДЕО)

  • бардак-
  • суингъри-
  • проститутки-
  • оргия-
  • командос-
  • полиция-
  • акция
Снимка: Shutterstock

В нощта на 28 юли в селището Боровляни до беларуската столица Минск служителите на Главното управление за борба с разпространението на наркотиците и борба срещу трафика на хора към беларуското вътрешно министерство нахлуха в един от частните домове.

Спецакцията бе проведена с подкрепата на Специалния отряд за бързо реагиране към МВР на страната. Представителите на беларуската милиция съобщиха, че в периода от 2016 до 2018 година двама безработни жители на беларуската столица са наемали дома и са организирали там срещу заплащане закрити секс вечеринки.

Тя си набирали клиенти чрез познати и приятели, обяви в интернет, в социалните мрежи. Цената на входа на суингър партитата за мъже била между 200 и 370 рубли, а за двойки 120 рубли. Жените участвали в секс партитата безплатно. С течение на времето, на постоянните членове на клуба били предлагани отстъпки. Парите клиентите превеждали по сметки на организаторите или им ги предавали лично.

Освен случайни участници, на вечеринките често е имало и платени жрици, водещи на тематични конкурси, бармани и друг обслужващ персонал, чиито услуги били включени в цената на билетите. В цената също били включени алкохолът, храната, ползването на сауна и басейн. В момента на операцията в къщата са се намирали 34 мъже и 18 жени. Сред тях е имало семейни двойки и студенти. Възрастта на участниците е била между 20 и 45 години.

Срещу организаторите на бордея е заведено дело за склоняване към проституция и създаването на условия за практикуването на проституция. Виновниците ги грозят до пет години затвор.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини