Отидете към основна версия

34 147 26

Най-актуалните интимни прически, които побъркаха мъжете

  • актуални-
  • интимни-
  • прически-
  • мъже-
  • жени

Лято е! Горещо е! Страстите и градусите се покачват, дрехите стават все по-оскъдни и все по-голяма част от тялото ни е на показ. Безспорно всяка жена иска секси и гладка кожа. Което пък побърква мъжете. Но има и един елемент наречен „интимна прическа”. Вижте на-новата модна интимна прическа. А тя е…:

Dirty Martini

Това е, когато има малък триъгълник върху венериния хълм, който много прилича на бразилската кола маска. Гарантирано ще се почувствате като някое от секси момичетата на Джеймс Бонд.

Именно това е най-горещата модна интимна прическа, по която всички жени полудяха, а мъжете изгубват ума и дума от удоволствие само при вида й, пише jenata.blitz.bg. И удоволствието не спира до тук. Има най-различни „коктейлни” прически. Разгледайте какво е актуално в интимните прически на жената и изберете своя тренд.

The Shot / Шотът

Тази интимна прическа е идеална за всички, които обичат нещата да са чисти. Ако искате да запазите малко косъмчета „там долу”, това може да е точно за вас.

The Prosecco / Просеко

На интимните устни се запазват малко косъмчета, за да се създаде илюзията за бутилка шампанско. Ако искате може и да е само с размерите на чаша за шампанско. Това е идеално за тези, които обичат нововъведенията.

The Pint / Халба

Това е перфектният избор за тези, които предпочитат по-естествен, по-пълен и окосмен външен вид на интимните си части. А и очевидно е и най-безболезнената кола маска от всички изброени.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.

Свързани новини