Отидете към основна версия

7 856 37

Салвия - джендър създание с убийствена визия (СНИМКИ 18+)

  • джендърна дисфория-
  • салвия-
  • създание-
  • визия-
  • пол

В интернет могат да бъдат открити доста необичайни хора с ярка външност, чийто външен вид не може да не ви учуди. Но почти сигурно е, че всичко, което сте виждали до сега, просто бледнее пред Салвия - все пак тя е нещо неопределено. Салвия е ярък човек с бурна фантазия (занапред ще се обръщаме към нея в женски род).

Израснала в малко селце в Северен Уелс, Салвия постоянно е била обкръжена от природата, пише "Блиц". Въпреки хълмовете и гъстите гори, осигурили романтичния елемент и полета на фантазията, които били толкова необходими на Салвия, за да може тя да избяга от реалността, тя все пак не веднага е успяла да разбере коя е наистина.

Едва когато гледала телевизионното шоу "Кралските гонки на РуПол", което разказва за драг кралиците, тя успяла да сложи ред в своите чувства на самота и неловкост, които изпитвала, когато ставало дума за нейния пол.

"Имам проблем с джендърната дисфория. Това ме подтикна към изкривяване на моята външност, защото ми е по-комфортно, когато хората не знаят какъв пол съм аз", обяснява Салвия.

Джендърната дисфория е психологически стрес при трансджендърите, когато човек не може изцяло да приеме своя полов статут на мъж или жена. За Салвия преобличането е начин тя да се чувства такава, каквато иска.

Естествено, за създаването на тези сложни образи на Салвия ѝ е необходимо доста време.

"Обичайно ми отнема два-три часа, за да се подготвя, в зависимост от това, до колко е сложен образът", обяснява Салвия.

"Смятам, че красотата е изцяло субективна; преобличането ми дава възможността да използвам своята фантазия и да повишавам своята самооценка."

"И макар това да ми е нужно, за да се чувствам красива, това е и важна форма за себеизразяване". "Искам да докажа на хората, че всеки има пълната свобода да бъде това, което иска. Призовавам всички да живеят живота си без страх".

Ето така Салвия изглежда в обичайния живот:

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини