Отидете към основна версия

35 844 35

Гнусната истина за женската еякулация при оргазъм

  • истина-
  • еякулация-
  • оргазъм-
  • секс
Снимка: Shutterstock

Всички сме чували за женска еякулация – този процес доста напомня на уриниране. Сега обаче сексологът д-р Пам Спур разкри шокиращо гнусната истина за този вид женски оргазъм. Оказва се, че само една на три жени е изпитвала това изживяване в даден етап от живота си.

„Този вид женски оргазъм не е толкова обичаен, колкото останалите. Все пак, ако се случи няма нищо страшно.” обяснява сексологът.

В повечето случай течността, която излиза от жените по време на кулминация, е течност, събирана от вагината по време на оргазъм. Но в по-голям процент от случаите си е чиста урина. Съжалявам, но това е гнусната истина. В някои случаи еякулата съдържа и други естествено срещащи се телесни течности”, разкрива д-р Пам Спур.

Основният отговор се крие в инконтиненцията (изпускане на урина). Този процес не е необичаен при жените, особено когато те са на възраст. Други дами пък си признават, че почти винаги след секс пишкат.

Възрастта, менопаузата, бременността и раждането могат да причинят отслабване на тазовия под, което прави по-лесно изпускане на урината. Причина за това може да се окаже и наднорменото тегло.

За да се преборите с това неприятно явление по време на секс, може да започнете да правите различни упражнения за стягане на влагалищните мускули, пише jenata.blitz.bg

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини