Отидете към основна версия

2 274 9

Десислава Радева: Искам бръчките ми да продължават да се трупат!

  • десислава радева-
  • първа дама-
  • президент-
  • румен радев-
  • бръчки-
  • житейска философия

Първата дама сподели, че не разбира философията на ботокса и призова: Не заличавайте бръчките си, момичета!

Снимки: Facebook

Съпругата на президента Румен Радев Десислава публикува прочувствен пост в социалната мрежа.

Първата дама направи своеобразна равносметка на живота и призова дамите на средна възраст да не крият годините си. Десислава Радева обяви, че не разбира дамите, които прикриват следите на времето по лицето си чрез козметични процедури.

Според г-жа Радева всяка бръчка е нещо безценно, което други са нямали късмета да натрупат. За нея вдлъбнатините по кожата са доказателство за "многото изживени емоции — без значение смях или сълзи".

Ето го и пълния текст, който първата дама публикува:

Днес за мен беше един невероятно хубав ден. Сега, обаче, прегледах нюзфийда и разбрах, че за неколцина мои познати е бил трагичен — повече или по-малко.

Странно нещо е съзнанието и асоциативното мислене, когато някоя новина те завари неподготвен.

Моите ме отведоха към мисълта, че съм щастливка. Колкото и егоистично да звучи… Видях днешния изгрев, дишах, смях се с приятели, посрещнах залеза. И днес. А други нямаха този късмет…

Не разбирам философията на ботокса и всички подобни. За мен всяка бръчица ми показва, че съм от ония, които са изживели и днешния ден. И искам бръчките ми да продължават да се трупат. Като доказателство за многото посрещнати изгреви и залези. За многото емоции — без значение смях или сълзи.

Не заличавайте бръчките си, момичета! Те са си наши, изживени. Те са онова, безценното, което други са нямали късмета да натрупат!

В края на поста си първата дама поздравява приятелите си в мрежата с емблематичната песен на рок легендите от AC/DC — Rock or Bust.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини